Spørgsmål - om LookFantastic French Favorites Gift Bag

Osmo Wonder 10 Effects Leave-in Treatment

Osmo Wonder 10 Effects leave-In Treatment

Osmo Wonder 10 Effects leave-In Treatment

“Unik alt-i-en hårkur med 10 fordelagtigte effekter. Denne keratinbasseret leave-in hårkur på spray, giver blødt og glansfuldt hår. Indeholder 10 gavnlige effekter inkl. hjælp til at reparere tørt og ødelagt hår. Håret beskyttes mod varmeskader fra føn og flattejern og efterlader håret sundt og glansfuldt.”  – HairOutlet.dk

Køb den HER

Osmo Wonder 10, indeholder 250 ml. og kan købes HER for 85 kr. (tilbudspris) originalpris er 149 kr.

Den har i en overgang været tilgængelig i butikken Normal (selvfølgelig), til 10 kr. for 25 ml, men nu hvor der er tilbud på hairoutlet.dk, vil jeg klart anbefale at købe den der, det er billigere for mængden.

Konsistens: Konsistensen er flydende, og farven er en lidt grålig hvid. Det virker ikke så olieret, men nærmest lidt klistret, Men olier er jo bare sundt for håret. Duft: Det er ikke en kraftig duft, men den er der. Jeg syntes den dufter af frisør (hvis du ved ved jeg mener), hvilket er lækkert og lukseriøst! Applikation: Du sprøjter en smule ud i håndfladen, og varmer det op, ved at gnide håndfladerne mod hinanden. Du påfører produktet i længderne. Jeg bruger det, ca. en halv time efter jeg har været i bad, på dette tidspunkt er mit hår begyndt at tørre, og er mere modtagelig overfor produkter. Resultat: Jeg er glad for denne leave-in treatment, jeg syntes den nærer håret og gør det mere glansfuldt. Det tynger ikke mit hår ned, og det fremhæver mine naturlige krøller. Det fikser ikke mine splittede ender, men det er der intet andet end en saks der kan klare. Jeg har ikke afprøvet produktet, sammen med et styling redskab (Fx. krøllejern).

Før applikation

Før applikation

EFTER Applikation

EFTER Applikation

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål - om LookFantastic French Favorites Gift Bag