Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Liquid Oil Conditioner

Osmo Deep Moisture Dual Action Miracle Repair

Osmo Deep Moisture Dual Action Miracle Repair, indeholder 250 ml. og kan købes HER for 75 kr. (tilbudspris)

“Styrkende og fugtighedsgivende spraybalsam, der genopretter håret og pleje det perfekt. Produktet er 2 faset, og tilfører håret både volume og glans samt unik plejende ingredienser. Indeholder patauna olie og keratincomplex der gennemfugter håret og nærer det uden at tynge håret. Produktet er leave-in og skal derfor ikke skylles ud.”HairOutlet.dk

Osmo Deep Moisture Dual Action Miracle Repair

Osmo Deep Moisture Dual Action Miracle Repair

Konsistens: Man kan mærke olien i dette produkt, det er ikke på den fedtede måde, men den silkebløde måde (hvis du forstår hvad jeg mener). Denne spraybalsam er 2 faset, hvilket betyder at produktet er delt op i en hvid væske, og en gennemsigtig væske som rystes sammen før det sprayes i håret. Duft: Jeg vil beskriv duften som tropisk. Noget siger mig at den dufter af kokos, men så alligevel ikke… jeg aner ikke hvordan patauna dufter, så jeg holder mig til beskrivelsen, hvor produktet dufter “tropisk”.  Applikation: Man ryster de to væsker godt sammen, og sprayer i håret længder. Jeg er meget imponeret over hvor fin denne mist er, den er ikke nær så tung (altså når der er store dråber), som mange andre miste er. Resultat: Resultatet af dette produkt, er  et velduftende, skinnende og gennem fugtet hår. Jeg er vild med dette produkt! jeg elsker generelt alt der fremhæver mine naturlige krøller, og når mit hår samtidig ser sundere ud efter brug, så er jeg solgt. Igennem dagen opfanger jeg ofte den tropiske duft fra mit hår, og mine slangekrøller skinder om kap med solens stråler. En ren succes!

FØR Applikation

FØR Applikation

EFTER Applikation

EFTER Applikation

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Liquid Oil Conditioner