(For kontakt: skriv til annarose.blaasten@gmail.com)

Jeg har oprettet denne blog, fordi jeg føler at jeg har noget at bidrage med. Jeg har i tidens løb, prøvet mange produkter, af alle mulige slags (og jeg har i øjeblikket et kæmpe lager). Var der nogen der sagde afhængig? Så er det godt at jeg ikke kun har dyre produkter, men også kosmetik til supermarked priser. Så nu vil jeg dele mine ud af mine erfaringer, og jeg håber at du vil følge mig, igennem mine mange anmeldelser, og meninger. Jeg kan ligeså godt bruge min viden omkring kosmetik til noget fornuftigt, og videregive den til dig, samtidig med at jeg dyrker min passion for at udtrykke mig skriftligt.

Skønhedsprodukter har en speciel plads i mit hjerte og jeg bruger hver måned alt for mange penge på det (og jeg er enda på SU), men sådan er det nu engang. Nogen samler på frimærker, jeg samler på makeup!

Mit håb med denne blog, er at inspirere dig til at prøve nye ting, og værdsætte klassikerene. Vil lige indskyde, at der muligvis, engang imellem, kan snige sig noget ikke-skønheds relateret ind på min blog, og jeg prøver så vidt muligt, at vise min helt egen, personlige stil. Jeg håber du vil følge mig, på min rejse!

12281964_998383036874972_979649706_o

XO AnnaRose