Jeberg & Blåsten Terapi - Er stolt af min mor

OH MY Gosh by Gosh Negelak

Køb den her

OH MY Gosh i farven Orange Red 006, indeholder 5 ml. og kan købes på ladyshop.dk for 29 kr. (kan også købes i Magasin, Matas osv…)

Har lige ordnet mine negle, og de skulle selvfølgelig være lidt orange, og græskar agtige, – ja, det er jo kun Halloween én gang om året – så derfor fandt jeg jeg lige en gammel klassiker frem. OH MY Gosh i farven Orange Red, er som navnet siger, en smuk rød med et orange skær. Jeg havde helt glemt alt om denne skønhed da jeg fandt den nederst i min neglelak kasse (ja, jeg har en kasse fyldt med neglelak, jeg er en freak). Den er ikke ret stor, eller dyr nu vi er igang, men den er simpelthen så pigmenteret. ét lag, var hvad jeg skulle bruge til at dække mine negle, i denne smukke rød orange farve. Jeg er simpelthen så imponeret over farve resultatet, at jeg overvejer at købe nogle flere af dem.

Jeg er ikke så let at imponere, når det handler om neglelak. Mine negle er så fucked, at de ikke kan holde på lakken i mere end, højst en dag (hvis jeg er rigtig heldig), og jeg aner ikke hvorfor. Kan ikke huske hvor længe denne specifikke neglelak holder på mig, men giver besked når det begynder at ryge af.

Vil skåne jer for et billede af mine negle, da jeg ikke vil påstå at længden af dem er et kønt syn, men i får da bare et billede af produktet i stedet. (blev nødt til at bruge en anden bloggers billede, da det er dette billede jeg syntes fanger bedst den rigtige farve, og så får i jo også en idé om, hvordan det ser ud på neglene)

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeberg & Blåsten Terapi - Er stolt af min mor