Pretty Face Strawberry Smoothie Mud Mask Anmeldelse

Nivea In-Shower Body Lotion (Hydrating) Anmeldelse

Jeg bruger næsten aldrig creme og alt det på min krop, da min hud aldrig rigtig er tør, og creme er en evighed om at tørre ind i min hud. Men når man finder et produkt, der kan bruges som creme i badet, så er jeg på!

Nivea In-Shower Body Lotion

Nivea In-Shower Body Lotion

Nivea In-Shower Body Lotion, prøvet på hånden.

Nivea In-Shower Body Lotion, prøvet på hånden.

Nivea In-Shower Body Lotion er købt i Matas til 30 kr. for 250 ml. Hvorfor købte jeg den? jeg købte dette produkt, fordi jeg ikke altid har tid (eller lyst), til at vente på at min creme tørrer ind i huden efter badet, og jeg holder min hudpleje rutine ude på badeværelset, så dette produkt passer perfekt til mig. Konsistensen er rimelig meget ligesom en almindelig creme, ikke bodybutter tyk, men lidt flydende cremet, og så er farven helt igennem hvid. Duften er meget blomstret, men også lidt krydret. Fremgangsmåden: du påfører først din shower gel, og jeg bruger Palmolive Nourishing Delight (den med honning) fortiden, for så at vaske den af, hvorefter du påfører Niveas In-Shower Body Lotion, jeg ved godt at det er vandet der skal aktivere den, men jeg kan godt lide at lade den sidde i ca. 2 min. før jeg vasker den af. Resultatet er for mig, en meget fugtet, men glat og blød hud. Den fugter rigtig meget, og det har min hud jo også (noglegange) brug for, men det bliver ikke en hverdags ting for mig at tage denne med i bad, da den faktisk giver dig ret meget fugt og det har min hud slet ikke brug for. Men resultatet er godt, og man få en blød og fin hud, hvor der ikke sidder produkt tilbage på huden efter brug, og man føler sig ikke klistret. Man kan bare tage tøjet på, og komme videre. Jeg vil klart anbefale dette produkt, til folk med tør hud, som tager bad om morgenen, eller bare ikke har tid til det med cremer udenfor badet.

“Den aktiveres af vandets stråler og bliver øjeblikkeligt absorberet af din hud. Den ultralette formel, beriget med havmineraler, absorberes hurtigt og gør huden blød og glat.
Til normal hud.
Du får samme pleje, som ved brug af almindelig Nivea body lotion og du sparer tid fordi du kan klæde dig på umiddelbart efter du har tørret dig.”- Udsagn fra Matas hjemmeside

Har du prøvet Nivea In-Shower Body Lotion? eller kunne du godt tænke dig?

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty Face Strawberry Smoothie Mud Mask Anmeldelse