Browse the issue first.

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub anmeldelse

(Jeg rykker alt mit indhold over på https://blaasten.wordpress.com/ så i fremtiden kan du finde det her)

(For english, click  here)

Neutrogena er et populært mærke, specielt i de engelsk talende lande. Jeg har hørt meget om mærket fra beauty guruer på youtube, så da jeg jeg så dette produkt i Normal, måtte jeg bare prøve det.

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub, er købt i Normal til 39 kr. for 150 ml.

Jeg har en periode hvor jeg er vild med face Skrubs, og denne lever op til mine forventninger. Konsistensen: indholdet er lyserødt, med en helt masse mikroskopiske (og jeg citerer: micro- beads, som der står bag på produktet), når man kigger på produktet kan man se de små ting der skal exefoliere huden. Der er virkelig mange af dem, så mange at de er over halvdelen af produktet. Duften: er en lidt syntetisk, men frisk pink grapefrugt duft. Jeg elsker pink grapefrugter. Applikation: du tager en smule ud, du behøver ikke mere end en fingerspids, og du masserer det rundt i ansigtet. Man kan virkelig mærke at de små micro-breads tager fat i huden, men jeg syntes det er rart, for det er ikke en følelse af at de ødelægger huden, ligesom andre scrubs kan give. det giver en hvid hinde, og ligner en facewash på huden. Du masserer i et stykke tid, og så vasker du det grundigt af igen. Resultat: er en frisk hud, uden skidt og snavs. Jeg er ret imponeret over denne scrub, og vil helt sikkert prøve andre af Neutrogenas produkter.

“NEUTROGENA VISIBLY CLEAR® Pink Grapefruit Daily Scrub is an uplifting daily scrub for clearer, fresher and healthier looking skin everyday. With powerful  MICROCLEAR® technology and exfoliating microbeads the formula unclogs pores to clean deeply and help eliminate spots and blemishes. The refreshing scrub gently purifies the skin without overdrying, while a wave of pink grapefruit uplifts the senses with a burst of invigorating freshness!” – citeret fra Neutrogena.co.uk

Har du prøvet noget fra Neutrogena?

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Browse the issue first.