Bloggertræf i Odense - Dagbogs Version.

Narciso Rodriguez For her Eau de Parfum

Det her er en sofistikeret, feminin og sensuel parfume.

Køb den her

Narciso Rosriguez For her Eau de Parfume, i 100ml. for 840 kr. i Magasin.

Denne parfume, er en af dem som jeg et tættest knyttet til. Jeg købte den da jeg gik på efterskole, så den er ved at blive lidt gammel, men den holder endnu, og dufter smukt som aldrig før. Det er en af mine dyreste parfumer, og jeg husker det som igår, da jeg vandrede rundt i Magasin, duftede til det hele, og opslugte atmosfæren i stormagasinet. Jeg var ca. 14 år, og ejede kun Britney Spears og Mariah Carey parfumer. Da jeg kom til denne parfume syntes jeg den duftede dejligt, og sprøjtede en smule på mit ærme. Jeg tænker ikke videre over parfumen indtil jeg kommer hjem, og opfanger denne himmelske duft fra mit ærme. I flere dage, gik jeg rundt og snuser til mit ærme, og håbeder at den fantastiske duft aldrig ville forsvinde. Jeg havde i det øjeblik, et kæmpe problem… Jeg havde glemt navnet på parfumen, men kunne godt huske hvordan den så ud. Jeg leder og søger, på nettet i mange, mange timer før jeg finder den, og så opstår der igen et problem. Den findes i både eau de Toilette, og eau de Parfum, og jeg kan selvfølgelig ikke huske hvilken det var. Det næste problem i rækken… har du set hvad den koster? Jeg ventede i mange måneder, sparede mine lommepenge op, for at kunne købe denne investering og til sidst lykkedes det. Jeg var en lille pige, med en kvindes parfume. Jeg er nu den stolte ejer, af 50 ml. Narciso Rodriguez For her Eau de Parfum.

unnamed

Jeg er vild med denne parfume! Den dufter meget tydeligt af roser, musk og jeg syntes også jeg opfanger noget tobak. Den er egentlig ret sød og cremet, men på en mørk måde (ved heller ikke selv hvad jeg mener). Den er super sofistikeret, men på en sexet måde, hvis du ved hvad jeg mener. Den er lidt mørk i det, så jeg vil foreslå at du bruger den enten om aftenen, eller på en kold vinter dag. Det er her, der opstår magi. Man kan ikke lade være med at opfange denne parfume, i et crowdet rum. Man, hvor har jeg fået mange komplimenter over denne parfume, og tænk at den stadig dufter friskt, efter alle disse år? Det eneste minus, er indpakningen. Den er selvfølgelig stilren og klassik at se på, men jeg har ingen anelse om hvor meget produkt der er i, og det vil jeg efterhånden gerne vide.

 

Top notes of rose and peach.

Heart: amber and musk.

Base: patchouli and sandalwood. – Fragrantica

I får lige den officielle reklame med på vejen.

Husk at følge mig for flere anmeldelser!

XO AnnaRose

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggertræf i Odense - Dagbogs Version.