The Body Shop Medlems-Dage!

Motagne Jennesse Damask Rose Deep Cleansing masque

Vil lige informere jer der bor omkring Odense, om at Normal fører denne maske i deres sortiment, til 19 kr, for 100 ml. 

Damask Rose Ultra Deep Cleansing Masque

“Renowned for its cleansing and super hydrating properties, delicate Damask Rose is infused with Africa’s miracle Marula oil to rid skin of anti-oxidants and seriously moisturise. Then the Shea Butter and Cocoa Butter join forces to soften and smooth for enviable silky skin. The lovely fresh floral fragrance is a damask delight.” – fra My7thheaven.com

Denne maske indeholder Damask Rose og Marula olie.

Konsistens: det ligner hvidt ler. Duft: Den ar en meget kraftig duft af rose, næsten lige så kraftig som parfume. Hvid du er sensitiv omkring dufte, skulle du måske vælge en anden slags make. Applikation: Du kommer den i hele hovedet, og venter mellem 15-20 min før du renser masken af, med varmt vand. Du kan også vente til den er tør, hvilket på mig, var ca. 10 min. Resultat: på huden tørrer masken ind, og bliver mere hvid og tør, men ikke så meget at den smuldre. Lige i starten kan man fornemme masken virke, ved at man får en svag følelse af at den niver lidt i huden? eller er det bare mig? Det er ikke så slemt at det ikke er til at holde ud, men hvis du er sensitiv omkring smerte, skal du nok vælge en anden slags maske. Huden føles blød, og jeg kan mærke at min hud er mere modtagelig overfor mine andre hudprodukter efter brug, hvilket er fantastisk!

Masken, når den er tørret ind.

Masken, når den er tørret ind.

Hvid du ikke har noget imod duften, og følelsen i starten, så er dette en rigtig god, og dybderensende maske, som jeg fortsat vil bruge.

Håber du blev inspireret af dette indlæg.

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop Medlems-Dage!