Rimmel Scandaleyes Waterproof Mascara

Moroccanoil Treatment Anmeldelse

Jeg har en 25 ml. travelsize, af den berømte Moroccanoil Treatment til håret. Jeg har fået min fra en LookFantastic Beauty Box, for noget tid siden. Dette er en meget omtalt, produkt i medierne, og her på nettet, og der er mange der har lavet kopier af dette produkt, og bruger Argan olie, som dette produkt indeholder. Jeg mener at det var dette produkt, der gjorde Argan olie populært.

Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment kan købes på Billigvoks.dk til 129 kr. for 25 ml. (hvilket er dyrt)  Konsistensen er en meget tyk,  men løbende (vær forsigtig) olie, der har en brun/gullig farve, og som dufter meget behageligt. Jeg ville kalde det en vanilje, blomster duft. Resultatet er positivt. Denne olie giver håret fugt og glans, og det reparer midlertidigt dine spaltende spidser. Man skal ikke bruge mere, end en halv teske, til at få dækket hele håret ind, og håret suger hurtigt olien til sig, og efterlader det medgørligt. Jeg ville sige at det er pengene værd, men jeg er sikker på at der er ligeså gode olier til håret derude, som ikke koster nær så meget. Jeg skal bare lige finde dem først.

Har du prøvet Moroccanoil Treatment? Hvad syntes du om det?

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel Scandaleyes Waterproof Mascara