Motagne Jennesse Damask Rose Deep Cleansing masque

Montagne Jennesse Sensuous Soice Self Heating Face Masque

Denne Maske kan købes i Normal i Odense, til 19 kr. for 100 ml.

Sensuous Spice Self Heating Face Masque

“Get cosy and comfy with this irresistibly spicy warming masque that heats up and opens pores, ridding skin of any nasties in an instant. A gorgeous and exotic blend of Cinnamon, which brightens and tightens, and uplifting Ginger, will leave your skin radiant and deep-pore cleansed.” – fra my7thheaven.com

Masken indeholder: ler, argan olie, kanel, lavendel, avocado og ingefær.

Konsistensen: Den føles som en gel, og den tørrer ikke ind på huden, og så er den samme brune farve som kanelen på billedet ovenover. Duft: den dufter let pafrumeret, lidt krydret, men satdig sødt og frisk. Den dufter slet ikke så kraftigt som Damask Rose versionen af masken. (se anmeldelsen her). Applikation: Du renser først dit ansigt med varmt vand, hvorefter du sørger for at dit ansigt stadig er fugtet, og klar til masken. Masken begynder straks at varme dit ansigt op men det varer kun 20 sek. før varmen forsvinder igen. Du beholder masken på i 15-20 min, og gelen tørrer ikke ind. Resultat: Efter brug, er dit ansigt friskt, og blødt. Jeg kan mærke, hvordan min hud tager bedre imod de produkter jeg bruger efter masken, så den vil jeg klart anbefale.

Håber du kunne bruge denne anmeldelse.

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motagne Jennesse Damask Rose Deep Cleansing masque