EOS læbepomader - Lige ankommet

Mit Sygdoms Kit

Idag er jeg syg. Jeg er enten blevet ramt af influenza, eller også stod jeg lidt for længe i regn og blæst, og ventede på bussen i fredags. Jeg kunne ihvertfald mærke sygdommen komme krybende, kradsende i halsen, hele dagen igår, og BAM, så blev man altså syg.

Mit sygdoms kit

Mit sygdoms kit

Når jeg er syg, vil jeg allerhelst krybe under dynen og bare sove, men det kan man jo ikke gøre hele dagen, selv ikke når man er syg. Derfor har jeg samlet mit sygdoms kit foran mig. Det består af kleenex til næsen, te til halsen, læbepomade til de tørre læber, og en god bog til at holde hjernen igang. Man bør også huske at holde sig varm, derfor har jeg sørget for en varm hættetrøje, et varmt tørklæde og et par sjove, varme sokker til at holde på varmen. Jeg prøver simpelthen at svede sygdommen ud. Et varmt bad er et must for mig, specielt når jeg er syg. Dampene fra badet, løsner op for næsen, og det varme vand får mig til at slappe af. Det skader heller ikke, at man føler sig ren, selvom man er syg, og det kan mentalt hjælpe dig på vej mod at blive rask. Det bedste du kan gøre for at blive rask, er at slappe af.

Da sygdommen har holdt mig foran TV skærmen det meste af dagen, har jeg fulgt med i begivenhederne i Paris. Det er forfærdeligt det der sker dernede. #PrayersForParis

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EOS læbepomader - Lige ankommet