Rimmel Moisture Renew Lipstick 720

Min juleferie – Dagbog

Her i juleferien, er min søvn rytme stået helt af. Jeg går nu i seng ved 3 tiden om natten, og vågner derfor omkring kl. 12 om (morgenen/formiddagen/eftermiddagen?). Det sker hver evig eneste ferie, fordi det jo er rart, endelig at få lov til at sove længe og selv bestemme over sin dags forløb, men når man sover længe, og derfor bliver helt udvilet, så går man automatisk senere i seng. Eller, i mit tilfælde er det fordi jeg ikke kan falde tidligt i søvn mere, og derfor ender oppe, limet fast til en eller anden skærm. Fuck, det bliver svært d. 4 når jeg skal tidligt op, og i skole. Bare tanken om alle eksamenerne til sommer, der nu er under et halvt år væk… jeg bliver allerede anspændt, bare ved tanken.

Jeg har haft en rolig juleferie, med en hyggelig jul sammen med familien. Vi er ikke den største familie, og der var et par stykker med andre planer juleaften, så vi sad kun 7 personer rundt om bordet juleaften. Få mennesker, men massere af hygge. Efter jul, er resten af ferien fløjet afsted med julefrokoster og nytår. Min bror havde købt en masses fyrværkeri, og det havde han vidst ike behøvet, da vores genbo havde købt krudt for mange 1000 kr. Jeg kunne fornemme at de godt kunne lide at konkurere mod os, og man kan vidst god sige at vi blev nødt til at give op til sidst. Men hold da op, det var et fantastisk syn!. 2016 skal nok blive et godt år, det er jeg sikker på.

Jeg har ikke fået skrevet så meget her på bloggen, det sidste stykke tid. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men motivationen har manglet. Selvom jeg ikke har fået skrevet så meget, har tiden til det ikke ligefrem manglet, den har jeg haft rigeligt af. Jeg har fået samlet mine tanker, og fået slappet af det sidste stykke tid, og er nu fyldt med idéer til indlæg her på bloggen, som jeg håber du vil finde både informerende og underholdende.

God jul, og godt nytår!

Xo AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel Moisture Renew Lipstick 720