Lookfanatstic.com Advent Calendar... Så er den her!

Mimaado.dk – en god deal

Mimaado.dk

Jeg vil lige dele en god måde at skaffe billige produkter (i mit tilfælde læbepomade), fra den nye webshop, Mimaado.dk. På Groupon.dk kan man få en deal, hvor man betaler 99 kr. og får et gavekort på 200 kr, eller du kan betale 150 kr. og får et gavekort på 300 kr. til webshoppen (find dealen her). De sælger i øjeblikket EOS for 29 kr. hvor normalprisen er  80 kr. Og hvis du køber nok af fx. dem, eller hvad du nu lige kunne tænke dig, så er du pludselig oppe på 200 kr, og du har egentlig kun betalt 100 kr. gavekortet betaler ike for fragten, så det er lige  noget at holde øje med. jeg har også en rabatkode til dig, “50for100” giver dig 50 kr. rabat, når du køber for over 100 kr. men den kan desværre ikke kombineres med gavekortet (jeg har testet).

Håber du vil tjekke dem ud. Det er en super webshop, der konstant opdaterer deres tilbud, og så har de fantastisk kundeservice!

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lookfanatstic.com Advent Calendar... Så er den her!