Rapunzel Of Sweden - Krøller med Beachwave Krøllejernet

Maybelline Baby Lips Winter Delight – Sweet Apple

Resultatet

Resultatet

Tro det eller lad være, men jeg havde købt en anden læbepomade fra denne kollektion (Mint Candy), i tirsdags, men da jeg kom hjem var den pist væk, og den er stadig ikke blevet fundet…. Se mit indlæg fra i tirsdags her

Køb Mayelline Baby Lips Winter delight Sweet Apple her

Træls, men torsdag fik jeg så købt mig en anden, fra samme kollektion (var ikke specielt imponeret over effekten den anden gav, og ville se om hele kollektionen var sådan), og nu har jeg så fået købt en med noget farve i.

Uden læbepomade

Uden læbepomade

Maybelline Baby Lips Winter Delight Sweet Appel koster i øjeblikket 29 kr. i Matas for 4,4 g.

Med læbepomaden på

Med læbepomaden på

Med læbepomaden på, og i hånden

Med læbepomaden på, og i hånden

Som sagt var jeg ikke særlig imponeret over Mint Candy, men Sweet Apple er helt anderledes. Den har den samme, fantastiske fløjlsbløde følelse som de originale Baby Lips, men den er en smuk rød farve, der god kan virke skræmmende for en læbepomade at være. Farven er slet ikke så skræmmende, og kraftig på læberne, det er mere en smuk rød tint. Der er et eller andet over konsistensen, der føles som en dyr læbestift, der ikke tørrer ind. Har på få dage fået flere komplimenter på farven, da den er, hvad jeg vil kalde en hverdags rød, netop fordi farven ikke er helt vildt kraftig, og så er det jo også en smuk julerød. Den dufter rigtig sødt, og af kandiseret æble. Haps. I modsætning til Mint Candy, er Sweet Apple god for læberne, jeg kan faktisk mærke at denne læbepomade ikke tørret mine læber ud, men går ind og blødgører de, og så må vi jo ikke glemme den sindsygt nuttede indpakning! Alt hvad jeg ønsker mig i en læbepomade!

Resultatet

Resultatet

Forkæl dine læber med dejlige vinter dufte. Uimodståelige dufte der vil efterlade dig med en varm følelse og hjælper dig med at komme i vinter og julestemning. 8 timers fugt – læbepomaden efterlader dine læber skønne og søde – Matas

Husk at den er Limited Edition så det er bare med at slå til nu!

XO AnnaRose 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rapunzel Of Sweden - Krøller med Beachwave Krøllejernet