Jeg er helt lost.... Hvad giver man sin bror i fødselsdagsgave?

Maybelline Baby Lips – Winter Delight Edition

link til Matas Baby Lips

Jeg har idag været i Matas. Der er ikke rigtig sket så meget nyt i butikken, udover disse nye Baby Lips selvfølgelig!

Jeg har ikke fundet dem andre steder end Matas (Magasin i Odense har dem ikke lige pt.)

Maybelline har udgivet i hverfald 3 nye Winter Delight læbepomader: Mint Candy, Sugar Cookie og Sweet Apple.  

Maybelline Baby Lips Winther Delight læbepomader indeholder 4,4 g, og koster 30 kr til intropris i Matas.

Duftene siger lidt sig selv, men vil lige fortælle hvilke farver de er: Mint Candy er en, jeg vil kalde det en Nude Pink. Sugar Cookie er en hot Pink, og Sweet Apple er en klassisk rød.

Jeg har købt én af dem, nemlig Mint Candy. Det var den eneste af dem der var neutral i farven, selvom Sugar Cookie tiltalte mig rigtig meget, var den en hot pink farve, og det er ikke lige min farve til hverdag. Disse Læbepomader, har den sødeste indpakning! Der er snefnug, vanter og enda ørevarmere på, alt sammen i farven hvid. Duften er GUDDOMMELIG! Mint Candy, dufter lidt af mint og chokolade, altså lidt ligesom Marianne bolcher hvis du hvad hvad jeg mener. Selvom den dufter fantastisk, er jeg ikke så imponeret over selve produktet. Jeg er normalt stor fan af Baby Lips, men denne læbepomade lægger sig kun som et lag over mine læber, uden at gøre den bløde eller bare mindre tørre. Jeg føler ihvertfald at de stadig er tørre, mens der bare ligger en hinde over mine læber der ikke gør noget, udover at dufte godt og give en anelse smag. Den har stadig den kendte fløjlsbløde fornemmelse, som de andre Baby Lips har, men jeg oplever at de går ind og reparer mine læber, mens denne ikke gør. Jeg ved selvfølgelig ikke med de andre, og dette er jo bare min mening, men jeg er ikke fan. Kun af duften og indpakningen. Desværre.

Forkæl dine læber med dejlige vinter dufte. Uimodståelige dufte der vil efterlade dig med en varm følelse og hjælper dig med at komme i vinter og julestemning. 8 timers fugt – læbepomaden efterlad er dine læber skønne og søde – Matas

Baby Lips Winter Delight Mint Candy 4,4 g

Mint Candy

Baby Lips Winter Delight Sugar Cookie 4,4 g

Sugar Cookie

Baby Lips Winter Delight Sweet Apple 4,4 g

Sweet Apple

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er helt lost.... Hvad giver man sin bror i fødselsdagsgave?