Eliteparfumer.dk

Max Factor Creme Puff Dupe.

(For English click here)

W7 Puff Perfection koster 29 kr. på Billigparfume.dk.

Max Factor Creme Puff koster 89 kr. på Nicehair.dk

Jeg har lige rodet igennem min makeup, og har opdaget en dupe for Max Factor Creme Puff. Det er W7, der igen er på spil, og har kopieret denne skønne pudder fra Max Factor. Men hvordan er det gået?

Jeg har fornyligt købt denne W7 Puff Perfection (se hvordan de kopierer navnet), og den er næsten mere pigmenteret end Creme Puff. Dette er det eneste tilfælde, jeg nogensinde kommer til at give et produkt en “thump down” for at være pigmenteret, men jeg har købt den i farven translucent. Når man køber noget der hedder translucent, regner man med en pudder der er gennemsigtig på huden og kan fungere med alle hudtoner. W7 Puff Perfection i Translucent, er mørkere i farven end Max Factor Creme Puff i farven Medium Beige. Det burde lige have været omvendt. De har dog den samme konsistens, og jeg er glad for dem begge.

Max Factor Creme Puff er en compact,” all in one” pudder, hvilket vil sige at du egentlig ikke behøver en foundation indenunder (dette gør jeg dog stadig da jeg ikke syntes den er dækkende nok). Og W7 har igen kopieret denne titel, med deres “all in one cream powder compact”. Det er ikke kun navnene, og virkningen der er kopieret, W7 har gået hele vejen, og kopieret den sorte runde æske, som Creme Puff er i. Den største foreskel på disse to produkter, er indholdet. Der er i Max Factor Creme Puff, 21 g. pudder og i W7 Puff Perfection, kun 10 g. Men ellers en total kopi.

Det skal lige siges at jeg er vild med begge produkter, og bruger dem regelmæssigt. Jeg syntes de holder olien i min hud tilbage, samt gør at jeg ikke skinner i nogle timer, samt giver en lille smule farve til huden. Jeg elsker dem begge.

  

Her kan man se ligheden. Jeg havde ikke tænkt over denne sammenligning da jeg købte produkterne.

AnnaRose

 

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eliteparfumer.dk