tailor made writing and custom term papers expert services for college students

M.A.C Prep+Prime Fix+ Anmeldelse

(For English, click here)

Jeg har fornyligt købt mig den berømte MAC Fix+ som alle jo taler om.

Jeg har købt den i Magasin til 155 kr. for 100 ml. – Hvilket er en okay pris, da MAC er dyrt, men ikke for dyrt.

Æsken

Æsken

Der er stor forvirring omkring brugen af MAC Fix+, mange påstår, at den fungere som en settingspray( hårlak til ansigtet ), og at den holder på makeuppen hele dagen. Andre påstår, at den kun bruges som en skin refresher, og til at genfugte huden i løbet af dagen. Jeg har set utallige videoer der påstår at hvis de sprayer en smule, på en øjenskyggebørste, så bringer det pigmenterne frem, og får holdbarheden til at vare længere. (dette ville jeg mene man kan opnå, bare ved brug af vand.)

“A soothing moisture mist that refreshes the skin and finishes makeup” dette står bag på produktet.

Spray huden med denne supernærende cocktail af vitaminer, mineraler og en beroligende blanding af grøn te, kamille, agurk omgivet af den friske, naturlige duft af sugi-ceder. Gør huden strålende frisk og binder makeuppen. Servér en læskende cocktail for huden! En tørstslukker, din hud vil elske!” – Citat fra MAC’s hjemmeside.

20160113_112221-1

 Duften: MAC fix+ har en svag duft af agurk. Konsistensen: når det bliver sprayet, er det er en fin mist der fordeler sig i bitte, bitte små dråber, og lægger sig som en dyne over dit ansigt. Væsken i beholderen ville jeg sige er gennemsigtig, og beholderen er af matteret plastik, og ligner vand. Resultatet: Efter min erfaring holder den ikke makeuppen i skak længere end sædvanligt, hvilket på min hud ikke er så frygteligt mange timer, da jeg har kombineret hud på den olierede side. Den fungere dog rigtig godt, hvis man har kommet for meget pudder på, og ikke vil ligne en kage i hovedet. I det tilfælde, der fugter den pudderet, så det ligger sig ind til din foundation, for et mere “friskt” look. Det er dog meget dejligt at vide at den indeholder vitaminer og mineraler, så man ved at det ikke bare er vand man sprøjter i ansigtet. MAC Fix+ giver mig en følelse af at min hud slapper af, mens der bliver tilført fugt( men igen, det er den samme effekt som at komme vand i ansigtet ). Olien i min hud, gør at den ikke har brug for så meget fugt, så den bliver muligvis foræret til en af veninderne, men bare på grund af indholdet af vitaminer og mineraler, vil jeg give den en chance til.

Jeg vil anbefale den til både mænd og kvinder med tør hud, der vil have opfrisket huden i løbet af dagen. Og så er den ikke for stor til t have med i tasken, og dens “lås” åbner ikke bare af sig selv, og sprøjter alle steder.

Hvad syntes du om MAC Fix+?

Annarose.

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tailor made writing and custom term papers expert services for college students