Rimmel Stay Matte (Primer+Pudder) Anmeldelse

M.A.C Eye Shadow Lucky Green Anmeldelse

(For English, click here)

Jeg har købt min MAC Eye Shadow Lucky Green i Magasin til 150 kr. for 1,3 g.

MAC’s øjenskygger er nogle af de bedst sælgende der er, og ikke uden grund. MAC fører et ton, af både dramatiske, men også mere neutrale øjenskygger som de fleste ville nok ville vælge som deres hverdags øjenskygger. Lucky green, er på den mere dramatiske side, det er, jeg ville ikke sige metallisk grøn, det er mere et perleskær man opfanger. som sagt, jeg ville kalde det en grøn, med gule nuancer, men dog ikke som en neon grøn. Lucky Green, er en meget smuk farve, som efter min mening, ser fantastisk ud til brune øjne. Over blå øjne, kan den godt virke lidt for opmærksomhedskrævende hvis man putter for meget på, og over grønne øjne, kommer det an på hvilken nuance dine øjne er, for produktet skal helst ikke tage alt opmærksomheden væk fra dine øjne.

Lucky Green, åbnet

Lucky Green, åbnet

Lucky Green, lukket

Lucky Green, lukket

Prøver man Lucky Green på hånden, og vender den hen mod solstrålerne, opfanger man et meget gyldent skær, men dog stadig i de grønne nuancer. Hvis man påføre endu et lag, og gør det lidt tykkere, får man samme farve som i beholderen. En yderst smuk farve, som ikke kun kan bruges til fest, men også lidt mere diskret, som en hverdags øjenskygge.

Mit øje med Lucky green

Mit øje med Lucky green

Mit øje, uden Lucky Green

Mit øje, uden Lucky Green

Man skal huske at banke det overskydende på børste af, før man påføre øjenskyggen på øjenlåget, da man jo ikke vil risikere at farven ender under øjet, i stedet for over.

På mig, holder Lucky Green i ca. 5 timer, før den begynder at fade ud, og blive mere gylden, hvilket også er en god farve. kan klart anbefales.

Annarose

 

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel Stay Matte (Primer+Pudder) Anmeldelse