Nivea In-Shower Body Lotion (Hydrating) Anmeldelse

LR Micro Silver Plus Face Wash Anmeldelse.

Micro Silver Plus face Wash indeholder rent sølv som skulle være rensende, eller det påstår forsiden af produktet i hvert fald. Denne face wash, skulle være mild, og indeholde salicylic acid, som er godt imod bumser.

Jeg har også haft LR Micro Silver Face Cream, som jeg har brugt op, fordi jeg var rigtig glad for den, og den gav resultater, men disse produkter er en smule dyre, så jeg vil prøve at finde en billigere løsning.

LR Micro Silver Plus Face Wash

LR Micro Silver Plus Face Wash

LR Micro Silver Plus Face Wash er købt på prisjakt.nu for 200 kr. for 150 ml. Konsistensen er tynd creme/gele agtig, og farven er sølv/brun og har et sølvskær. Duften er lidt citrus/rent/opvaskemiddel agtig, ved ikke hvordan jeg kan beskrive det bedre end det. Fremgangsmåden foregår ved at man gør det sædvanlige, når man vasker sit ansigt med en slags sæbe. Man gør sit ansigt vådt, og masserer cremen rundt i ansigtet indtil det skummer, hvorefter man vasker det af, for at få et rent ansigt, uden makeup og skidt. Resultatet er en frisk hud, hvor man efter nogle ganges brug, kan se en forskel på bumserne. De bliver ikke produceret så meget som før. Jeg er rigtig glad for resultatet, men syntes produktet er lidt for dyrt, så jeg vil fortsat lede efter en billigere løsning.

“Microsilver can be found in numerous body and skin care products. For instance, it is used in tooth care products for sensitive gum and to combat bad breath. In skin creams Microsilver helps to fight skin impurities and pimples and to moisturise dry and chapped skin. Microsilver products are also helpful in combating dandruff as well as body and underarm perspiration.” – Udsagn fra LR’s hjemmeside.

Har du prøvet nogle af Micro Silver produkterne?

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nivea In-Shower Body Lotion (Hydrating) Anmeldelse