Depend O2 Nail Polish 425

L´oreal Mattifying Infallible Foundation

Køb den HER

L´oreal 24H-Mattifying Infallible Foundation i farven 10 Porcelain, koster 135 kr. for 35 ml. i Matas.

Achieve a matte finish that won’t fall flat with this air-light, longwearing liquid formula. Lightweight and creamy, foundation goes on smooth with a demi-matte finish that lasts up to 24 hours—hiding imperfections for a smooth, clear complexion. – Lorealparisusa.com

Det her er min nye vinter foundation. Den passer perfekt til mig, da jeg har olieret hud, og derfor godt vil have at min hud forbliver mat hele dagen. Den er godt dækkende, og det er den lyseste farve jeg fandt i Matas. Det er en god farve, den holder sig meget neutral med både røde og gule undertoner. Desværre, er farven så lys, at den ser en anelse grålig ud, på huden. Efter 10 min. varmes den op på huden, og bliver mere “hudfarvet” og giver liv til huden.  Den klumper ikke sammen på huden, og ser ikke ujævn ud heller ikke hvis man putter to lag foundation på.

Jeg er ret vild med skemaet, de har sat på bagsiden, og her kan du se hvad den påstår at kunne. Den holder det faktisk ret godt hvis du spørger mig.

Skemaet på bagsiden

Skemaet på bagsiden

Den holder faktisk hvad den lover, jeg har gået igennem en hel dag, uden at det ligner jeg har puttet vand i hovedt (på grund af olien i min hud). Den holder faktisk hele dagen, uden at makeuppen begynder at falde af, og man behøver næsten ingen pudder, med denne foundation. Jeg er fan.

Med Lóreal Infallible på

Med Lóreal Infallible på

Uden Lóreal Infallible på

Uden Lóreal Infallible på

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend O2 Nail Polish 425