The Body Shop Vitamin C Microdermabrasion Scrub

Lord And Berry SKIN Lip Gloss

Køb den HER

Med lipgloss

Med lipgloss

Uden lipgloss

Uden lipgloss

Jeg modtog denne skønhed i min LookFantastic Advent Calendar. Jeg kan se på nettet, at alle ikke fik den samme farve, og derfor er jeg en anelse skuffet, over at have fået netop denne her. Som du kan se på billederne er det en meget mørk nuance, utrolig smuk, men mørk. Min hud er meget lys, og derfor ser det mere ekstremt ud, når jeg bruger en mørkere lipgloss/læbestift. Det er heller ikke så tit, jeg bruger en mørkere farve på læberne i min hverdag, det er mere til specielle lejligheder. På den anden side, passer denne mørke farve perfekt her til vinter månederne. Det er en super smuk farve, det bliver jeg selvfølgelig nødt til at indrømme, jeg ville bare ønske jeg havde modtaget en lidt lysere farve, til hverdags brug.

Pucker up with Lord & Berry Skin Lipgloss. The light formula is enriched with vitamin E to nourish and protect the lips, whilst leaving a ‘barely there’ hint of colour and giving off a an irresistible lacquered finish. – LookFantastic.com

Jeg vil lige starte med at sige, at jeg finder det lidt ironisk, at lipglossen er beskrevet som en “barely there” farve. Som du kan se på billedet, er det en meget pigmenteret lipgloss, der nærmest føles som en læbestift på læberne. Jeg påfører kun et tyndt lag, og jeg har overhovedet ikke bygget farven op, med flere applikationer, på billedet ser du kun én applikation. Farven er er rød brunlig, men med et orange og rosa skær, lipglossen er fyldt med utrolig koncentreret guldglimmer. Den sætter sig ikke som et skinnende lag udenpå dine læber, den har selvfølgelig en masse glans, men det meste stammer fra det meget koncentrerede guldglimmer, som lipglossen indeholder. Utrolig pigmenteret lipgloss. Den bliver beskrevet som en fugtgivende lipgloss, og det syntes jeg også den er, bare ikke nok til at droppe læbepomaden nedenunder. På trods af at den ligner flydende læbestift, er den utrolig let at få af igen, så snart du spiser, eller prøver at få den af med vand, makeupfjerner eller andet ryger den straks af. Hvis du hverken spiser eller drikker, holder pigmenteringen ca. 5 timer, før den begynder gradvist at forsvinde.

20160109_154535-1

Dette er en god, utrolig pigmenteret lipgloss.

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop Vitamin C Microdermabrasion Scrub