TheBodyShop Color Crush - 140 Make My Heart Gleam

Lørdags Shopping i Middelfart

Jeg har idag, besøgt butikkerne i Middelfart (eller et par af dem), og jeg fik købt mig et par, super lækre ting.

For mig, er der lige langt til Middelfart, som til Odense, så en gange imellem kan jeg godt lide at tage til Middelfart og kigge lidt, i stedet for altid at tage til Odense og shoppe.

Jeg besøgte Janne K der ligger på gågaden, og som er et must at besøge, hvis du er vild med Margot,  Du Milde Kjoler, og andre søde og sjove kjoler og accessories. Jeg vandrede rundt i butikken, og sugede inspirationen og de sjove indtryk til mig, da jeg så det. Det lå på et bord, ude foran butikken og kostede kun 60 kr. Jeg er helt vild med det! Det er et smukt armbånd, som holder sig i farverne lyserød, guld, sølv og sort. Det er lyserødt, – kunstigt læder – med en slags shattered guld. Der er nitter på, og søde ord, der står “love, hope og happiness”. Det kan enda justeres i tre størrelser, men der står desværre ingen designer eller noget som helst på/inden i armbåndet.

armbånd fra Janne K

armbånd fra Janne K

Jeg besøgt også Esmeralda, der også ligger på gågaden. Her handles der mere med de klassiske danske mærker, som Ilse Jacobsen, Day og Karen By Simonsen. Her købte jeg den smukkeste, mest cremede bordeaux/mørke røde neglelak, af mærket FNUG, i farven Vintage for 125 kr. for 8,5 g. Jeg valgte denne farve, da jeg kunne se ligheden med Chanel Rouge Noir som er en klassiker. Jeg delte tanker med en af medarbejderne, der påstod at den sagtens kunne leve op til Chanel og Diors Standarder. Jeg glæder mig til at teste, om dette er sandt.

FNUG er gået op i andet end højglans, det perfekte strøg og farvepaletten; som for eksempel FNUG neglelaks ultimative holdbarhed og selvfølgelig selve lakken, der er et negletaknemmeligt mix af protein, ekstravagant kaviar og A-, D-, E- og B-vitamin. Du kan se frem til spændende lakkerier fra FNUG med kant og klasse. – Selfcareshop.dk

FNUG neglelak i farven Vintage

FNUG neglelak i farven Vintage

FNUG Vintage prøvet på

FNUG Vintage prøvet på

Efter at have shoppet, skulle jeg da lige have lidt at spise. Hvad ellers end en pizza fra Papas? De laver, nogle af de lækreste pizzaer jeg nogensinde har smagt, de ligger dog i den dyrere ende for pizza. Skidt pyt, det skader aldrig at blive forkælet engang imellem.

Jeg er personligt, meget tilfreds med mine køb, og derved dagens oplevelser. Nu er det tid til at flade ud på sofaen.

XO AnnaRose

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TheBodyShop Color Crush - 140 Make My Heart Gleam