Lørdags Shopping i Middelfart

Liv Of Copenhagen – Haul

Jeg var i dag i Odense, og skulle købe noget lækkert tøj. Jeg havde hørt en lille fugl synge, om Liv Of Copenhagens lagersalg i Odense, og skulle da lige se om man kunne skaffe sig noget lækkert med hjem. Jeg har før købt tøj fra dem, da de havde en stand til en messe nede ved havnen for nogle år siden, og det har været  nogle af mine yndlings kjoler lige siden. Jeg var ikke skuffet, da jeg så det fyldte lokale, med alle de lækre kjoler. De er alle sammen så farverige, sjove og kreative, at man bliver helt glad i låget. Jeg fik købt mig, 4 stykker tøj, og jeg er pænt tilfreds med, kun at have brugt 550 kr. da normalprisen på kjolerne, er ca. 1000 kr. pr. styk. 

20151108_174233-1

Liv of Copenhagen holder normalt til i København, så det er ikke så tit man her på Fyn, har mulighed for at prøve, udforske og rent faktisk, købe kjolerne. Hvis du er vild med Margot og Du Milde (også mærker der sælger lækre kjoler), så vil du muligvis også elske Liv Of Copenhagen.

20151108_170030

Liv Of Copenhagen kjole, Tiffany i størrelse 42

De her er en super sød kjole, fra Liv of Copenhagen, og jeg har hun givet 100 kr. for den! Den er hot pink, med marguerit motiver og sorte og hvide tern, både i bunden og toppen. Modellen hedder Tiffany, og jeg har købt den i en størrelse 42. Det er en rigtig elastik, og man kan bare mærke at det er en god kvalitets kjole. Jeg føler mig en anelse, som Yvonne fra Olsen banden med denne kjole på.

95% Viscose.

5% Lycra.

20151108_170147

Liv of Copenhagen kjole, Tiffany i størrelse 44

Det her er en super fin kjole, og det er det dyreste jeg købte til lagersalget. Jeg har givet 250 kr. for denne skønhed, i en størrelse 44, og der står på prismærket, at normal prisen er 899 kr. Den er blå, med hvide prikker, og har brune tern på ærmerne, toppen og bunden, og i kan ikke se det, men på ærmerne er de sødeste brune stjerne knapper. Den er ikke så elstisk som den første kjole, og Jeg syntes kjolen er en smule kort, men jeg er sikker på at den vil fungere for mig. Den er super fin, og passer perfekt her til efteråret og vinteren. 

92% Øko. certificeret bomuld.

8% Lycra.

Invisble P287

Invisble P287 i størrelsen T3

20151108_174423-1

Invisble tøjmærket

Det her er ikke en Liv Of Copenhagen kjole, men den var altså med til lagersalget, og jeg er vild med den. Det er et mærke der hedder Invisible, og jeg kan ikke finde noget om det på nettet. Modellen hedder P287, og jeg fik den største størrelse, og det er T3 (jeg kender ikke denne størrelses skala). Jeg har givet 100 kr. for denne skønne kjole, og den medarbejder der hjalp mig, fortalte at det var den sidste, der ikke var i en meget lille størrelse, og at den plejer at koste 1200 kr. Farverne ser lidt underlige ud på billedet, selve kjolen er en meget mørk blå, og alle de bitte små prikker er en skrigende rød. Den har lange, fine ærmer, og tjek lige lige mønsteret i bunden ud. Jeg er vild med det! Den er lidt puf i bunden, og er en anelse kort, men den ser super skøn ud, når man har den på! Da stoffet er lidt tykt strik, er det den perfekte kjole her til vinter, og de koldere dage her i efteråret.

72% Mercerized Cotton.

28% Plyamide.

Poncho

Poncho

Denne poncho er vidst heller ikke, fra mærket Liv Of Copenhagen. Der er et mærke, men der er ingen navne størrelser eller noget som helst info om denne poncho på. Det eneste inforation jeg fandt var et “made in Italy” mærke, men sådan er det, den er super skøn alligevel. Det er en multi gråtonet strik poncho. Der er den næsten helt sorte farve, som er den farve der er mindst af. Der er en lysegrå farve, og til sidst er der er en multi gråtonet farve, både øverst og nederst, med en slags sølv tråd i. Den er både kort og lang, forstået sådan at hvor armene skal være, er den lidt kort, det er den også foran og bagved, og som i nok kan se på billedet, er den lidt længere i siderne, ved siden af armene. Jeg syntes den er super cool!

70% Acrylic Polyacryl.

10% Mohair.

10% Lana-wool.

10% Nylon Polyamide.

Jeg er super tilfreds med mine køb.

———————————————————————————————————-

Ekstra!

Her til slut, får i lige et billede af en af mine absolut yndlings kjoler fra Liv Of Copenhagen, som jeg købte ved en mode messe, nede ved Odense havn for nogle år tilbage. Det her er virkelig en head-turner, og jeg er vild med de små, forskellige cupcake motiver, og så er farven også lige noget for mig! Hvad syntes i?

Liv of Copenhagen kjole, min yndlings!

Liv of Copenhagen kjole, min yndlings!

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags Shopping i Middelfart