TheBalm Girls Læbestifter Anmeldelse

Kimovi Gel Med Salt + Creme Med Salt Anmeldelse

(For English, click here)

HER er linket til Kimovis Hjemmeside.

(Jeg har en rabatkode/kupon til Kimovi, spar 20% på alle produkterne i kurven, samt få gratis fragt. Kode = rabat20)

(Kimovi har lige lavet en stor guide omkring bumser, og om hvordan man kommer af med dem, samt undgår at få dem. Hvis du er interesseret, kan du tjekke guiden ud her)

Kimovi Gel Med Salt koster 229 kr. for 150 ml. og Kimovi Creme Med Salt koster 229 kr. for 150 ml. begge produkter kan købes på Kimovis egen hjemmeside. (jeg har dog modtaget produktet som tester, men de har ikke bedt mig anmelde det)

Køb Kimovi Gel Med Salt HER

Køb Kimovi Creme Med Salt HER

Kimovi er et slags apoteker mærke, der bekæmper hudproblemer med frugten Kigelia Africana og Thermal salt. Foreløbig er Kimovi kun kendt i Danmark, Norge og Sverige, men mærket stræber efter at komme mere frem i Europa.

Der er to serier indenfor Kimovi, det er med eller uden Thermal salt. Kimovi påstår at deres produkter kan hjælpe imod akne, eksem, fedtet hud, kløe, psoriasis, tør hud, solskadet hud og sår.

Kimovi Gel Med Salt

Kimovi Gel Med Salt

Kimovi Gel Med Salt er til irriteret, beskadiget og fedtet hud, samt bumser. Produktet indeholder Kigelia Africana og Thermal Salt og er helt uden parfume, parabener og farvestoffer. Hvorfor dette produkt? Jeg har haft bøvl med bumser her på det sidste, på grund af min olierede hud, og tænkte at dette produkt (kombineret med cremen) lige ville være sagen. Konsistensen er en brunlig gele, med salt stykker i. Duften er lidt ligesom hvis man badede ved en strand, der var fyldt med medicin, ved ikke hvordan jeg har det med duften. Fremgangsmåden, man behøver kun bruge en smule, fordelt som et tyndt lag over huden. Jeg kan godt lide at presse det forsigtigt ind med håndfladen, for at få den optimale effekt. Resultatet, Hvis man holder fast i det og standhaftigt bruger det, over længere tid, Vil man begynde at se resultater. Jeg var dog så dum, at gemme produktet væk i en længere periode, da resultaterne var blevet gode, så i øjeblikket døjer jeg stadig med akne.  Hvis man har sår eller sådan noget, vil saltet i gelen kunne svie en smule, men det har jeg ikke noget imod. Efter påførsel, tørrer produktet ind og efterlader en mat og synligt mere jævn hud.

“KIMOVI Gel med Thermal Salt er en lindrende og plejende barriere gel til fedtet og uren hud, bumser samt rød, beskadiget og skællende hud/ hovedbund. Lindrer kløe, stabiliserer huden og fremmer den naturlige helingsproces. Forebygger bakterier og infektioner. Ideel som supplement ved medicinsk behandling af hudproblemer, hvor gelen kan anvendes i hvileperioderne.”

Kimovi Creme Med salt

Kimovi Creme Med salt

Kimovi Creme Med Salt er til tør, irriteret og beskadiget hud, cremen indeholder Kigelia Africana og Thermal salt og produktet er uden parfume, parabener og farvestoffer. Hvorfor dette produkt? Igen, jeg bruger cremen til ansigtet, men man kan sagtens også bruge den til kroppen og hænderne. Cremen siger ikke noget om, at modvirke bumser, men da salt er bekæmper bakterier, og renser, tænkte jeg at det kunne hjælpe mig med min akne. Konsistensen er ligesom saltvand ( med utrolig meget salt ) blandet op med cremen, men den er alligevel ret “fed” når den er påført. og farven er hvid, men så alligevel lidt brunlig. Duften er ikke den bedste jeg har oplevet, meget medicin agtig, men det er fint nok, man kan ikke dufte den når det er påført. Resultatet, Som beskrevet før, var jeg begyndt at se gode resultater, da jeg fik gemt produktet væk og glemte at bruge det, og bumserne kom styrtende tilbage. Super produkt, hvis man husker at bruge det. Igen, produktet indeholder salt, så hvis man har et sår, så kommer det til at svie lidt, men jeg tænker bare på det som rensende.

 

“KIMOVI Creme med Sülbeck Thermal Salt er en lindrende og plejende specialcreme til tør, sart, irriteret, rød, kløende og beskadiget hud. Trænger ind, stabiliserer huden og understøtter den naturlige helingsproces. Virker forebyggende mod bakterier og infektioner.” – Udsagn fra Kimovis hjemmeside
har du prøvet produkter fra Kimovi? Og hvad syntes du om dem?

https://www.youtube.com/watch?v=GraXj260PMY

Annarose

AnnaRose
   

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TheBalm Girls Læbestifter Anmeldelse