Custom nursing college admission documents

Kender du det? #Skønheds Relaterede Problemer

Her er et par små hverdags problemer jeg oplever, fra tid til anden. man kan godt kalde dem first world problems, men sådan er det.

Jeg har mange flere i ærmet, så sig til hvis i gerne vil have en 2’er 🙂

  1. Dit hår ser uglet og fladt ud hele dagen, men lige før du træder ind under bruseren ser du i spejlet, og dit hår er pludseligt model værdigt…
  2. I slutningen af måneden når du er ved at købe tør for penge, er du helt vild efter alle de ting du ikke har råd til, men i starten af måneden, når du har fået løn, så er du pludselig mere sparsommelig og har slet ikke brug for alle disse ting.
  3. Efter du har påført eyeliner #Onfleek på det ene øje, ser det bare ikke helt rigtigt ud på det andet, så du bliver nødt til at udligne dem, og tilsidst er stregen alt for tyk på begge øjne så du næsten ligner en panda, og du giver op.
  4. Er jeg den eneste der kan bruge en hel dag på at se inspirerende videoer om makeup på Youtube og bliver totalt inspireret til at prøve noget nyt, men når det kommer til at man selv skal lægge en smule makeup, så glemmer man pludselig alt hvad man lige har set, og lægger makeuppen som man altid har lagt den.
  5. Jeg er så lys i huden, at hvis jeg satser, og køber den lyseste foundation jeg kan finde, er den stadig en tand eller to for mørk til min hud.
  6. Jeg er vild med neglelak og ejer en del, men mine negle er så fucked, at lakken begynder at falde af efter en halv dag, så jeg skal lægge nyt om aftenen efter jeg har lagt den. (alle neglelakker jeg har prøvet)
  7. hvis jeg køber en pakke hårelastikker, så forsvinder de, en efter en, på mystisk vis efter jeg har brugt dem 2 gange. Har aldrig fundet 2/3 af dem igen. Hvor forsvinder de mon hen?
  8. Jeg bliver nogen gange lidt for over modig, når jeg køber øjenskygger. Ender altid med at købe en neon grøn, eller rød eller noget, og så når jeg kommer hjem, lægger jeg dem bare ned i en skuffe, og bruger dem aldrig, for “de er jo til specielle lejligheder” der aldrig kommer, og de er alt for opmærksomheds vækkende til at bruge i hverdagen.
  9. Jeg køber altid shampoo og balsam som påstår, at de giver håret fylde, eller “volumen”, jeg har aldrig oplevet, at det faktisk har givet mit hår mere fylde, men jeg håber det hver gang, og bliver altid skuffet når det ikke virker.
  10. Når man prøver tøj, og man faktisk kan passe den kjole i en størrelse mindre end man plejer, men det er kun mens man står ubevægeligt i prøverummet, så kommer man hjem, og indser at man faktisk skulle have taget den i en størrelse større, fordi den glider op ved hofterne, eller at knapperne åbner af sig selv på mystisk vis ved dine bryster.

 

Kender du også disse problemer?…

Del dine små hverdags problemer med mig, jeg vil elske at høre dem 🙂

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Custom nursing college admission documents