Lookfantastic.com Advent Calendar - Det første kig.

JustFab – 2 par sko for 350 kr!

Link til JustFab

Jeg har efterhånden handlet et par gange, på JustFab.dk. og er lige nu igang med at udvælge mig et par vinterstøvler derinde.

Jeg har været glad for mine køb, og det er både blevet til en kjole og et par sko.

Jeg er ret glad for kvaliteten af produkterne, man kan mærke at det er god kvalitet. Det er dog ikke det billigste sted jeg har handlet, men intro tilbudet med 2 par sko for 350 kr. er nu ret billigt. Specielt når man kigger på kvaliteten af produkterne.

De sælger alt fra sko, til tøj, smykker og tasker. I øjeblikket kører de en kollektion, inspireret af lysene i Paris, der hedder City Lights og en efterårs kollektion, kaldet Et Rebelsk Efterår. 

Når du melder dig ind, skal du besvare en quiz, som man altid kan ændre i igen. Denne quiz, gør at du hver måned får tildelt et personligt showroom, med de produkter som de tænker du vil kunne lide.

Når du har meldt dig ind, har du nu mulighed for at se dit showroom, og alle de mange andre produkter der er tilgængelige. De hæver ikke penge, før du har købt noget. De opdaterer månedligt deres sortiment, og de samarbejder også tit med kendisser og designere. Kan huske at have set en kollektion, designet af Gwen Stefani for et par måneder siden. Ret sejt syntes jeg.

De sender fra Tyskland, så der er ikke told på, men det tager nogle dage før man modtager pakken. De sender gratis, fra 340 kr, og de fleste af deres ting koster ca. 350 kr.

Den eneste negative ting jeg lige kan komme i tanke om, er at de hver måned trækker 350 kr fra dit kort, som man så kan bruge på deres side. Man skal desværre ringe til dem, for at få ophævet sit abonnement, hvilket jeg syntes er dumt, men man kan inden den 5 i hver måned, gå ind og afmelde månedens betaling. 

Som en gulerod, kan man invitere 2 venner, og optjene et par gratis sko!

Er generelt glad for mit abonnement, men ville ønske de ikke hævede så mange penge hver måned.

Jeg syntes i skal tjekke siden ud!

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lookfantastic.com Advent Calendar - Det første kig.