L´oreal Mattifying Infallible Foundation

Jeg har lige bestilt Yves Rocher Makeupboksen.

Køb den HER

(se billederne nederst i indlægget)

Et must for makeupentusiasten: en stor og luksuriøs beautyboks med i alt 60 højkvalitative nuancer til øjne, læber og kinder samt et indbygget spejl. Med den smarte miniæske, som rummer tre øjenskygger, rouge og to læbeglans, kan du nemt tage favoritnuancerne med i håndtasken. Perfekt til dig, der gerne vil eksperimentere – eller bare gerne vil have lidt mere variation og farve i hverdagsmakeuppen. – Yves Rochers hjemmeside

Jeg har lige bestilt denne skønne makeup boks, med 48 øjenskygger, og 4 blush og 8 lipglosser, for 299 kr. på Yves Rochers hjemmeside. Det syntes jeg er godt gået, for 300 kr.

Er den ikke fin? Tror ikke jeg behøver at købe andre øjenskygger foreløbig (bare for sjovt, det kan jeg jo ikke overholde)

I boksen er der en lille palette, hvor du kan tage en række med 3 øjenskygger med, en blush og 4 lipglosser. Meget praktisk, syntes jeg. både i den store box, og den lille palette er der et spejl.

Jeg vil fortælle mere når jeg modtager boksen, og har testet produkterne. Jeg er så spændt!

ps. jeg har en kode til en gratis Volume Elixir Mascara, til en værdi af 139 kr. = M2015 (find produktet HER)

Og man får altid gratis gaver med fra Yves Rocher, og specielt hvis man køber for mere end 300 kr.

Det skal lige siges at det er en limited edition Beauty Box, så hvis du syntes den frister, kunne det være du snart skulle kigge nærmere på den.

Velbekomme.

XO AnnaRose

 

8682686826 (1)

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L´oreal Mattifying Infallible Foundation