Hvad kan man bruge kokosolie til?

Hvad kan man bruge argan olie til?

Nu om stunder, er argan olie et vidunder middel. Man hører konstant om dets effekter på både hår og hud, men hvad kan man ellers bruge det som? og hvilke egenskaber har det?

Du kan købe Argan olie mange steder, både i butikker og på nettet. Jeg vil præsentere “Argan Olie Shop” for jer. Bare klik på linket neden under denne sætning.

Køb Argan olie her

– Argan olie mod sår og rifter:

Alle uanset hudtype vil opleve, at argan olien øger helingsprocessen, når det gælder sår, betændelser og rifter i huden. Argan olie er rig på essentielle fedtsyrer og E vitamin, som renser og heler. Du kender sikkert Aloe Vera, som også er kendt for at være smertelindrende og helende, men argan olien er op til 3 gange så effektiv, som Aloe Vera. Det skyldes at indholdet i olien er op til tre gange højere.

– Argan olie til håret:

De fleste mennesker oplever en forbedring, når de begynder at pleje håret med argan olie. Der skal ikke benyttes meget arganolie pr pleje, og de første forandringer kommer allerede efter et par dage.  Ikke nok med at hårstråene bliver stærkere, og det dermed er slut med knækkede hårstrå, det giver også håret en naturlig glans og fylde. Spaltede spidser, skæl og svamp i hovedbunden er ligeledes fortid, hvis du plejer og behandler håret med argan olie.

Argan olie til hud:

Ønsker du en blød, stærk og smidig hud, så er argan olien det perfekte valg. Hovedparten af alle vil opleve, at arganolien gør huden blødere, stærkere og mere smidig, og de første mærkbare resultater kommer indenfor få dage. Ud over at pleje huden, så beskytter olien også huden mod frie radikaler, og dermed forebygger den iltning, udtørring og ældning af huden.

– Argan olie til neglene: 

Knækker dine negle let, eller er de bare ikke jævne og flotte? Hvis ja er løsningen argan olie. De essentielle fedtsyrer i olien gavner dine negle, og det giver sunde og flotte negle. Og neglene bliver stærkere, og dermed knækker de ikke så let.

– Argan olie til strækmærker:

Argan olie er god til at forebygge dannelsen af strækmærker, som kan opstå alle steder på kroppen, hvor der er hud. De opstår, fordi huden udsættes for en belastning, typisk ved at muskler eller områder vokser hurtigere, end huden kan følge med. Strækmærker kan ramme alle, dog er især gravide kvinder og bodybuildere meget udsatte. Argan olien kan bruges til, at gøre allerede eksisterende strækmærker mindre synlige. Den kan ikke fjerne dem, men ved at tilføre huden essentielle fedtsyrer, så kommer huden mere i balance, og strækmærkerne bliver mindre synlige.

– Argan olie mod bumser: 

Olien har en rensende egenskab, hvor den fjerner overskydende affaldsstoffer, som stopper porrerne til, hvorved bumser og hudorm f.eks dannes. Også talg kan fjernes med argan olie. Olien går ind og renser porrerne, samtidig med at den lukker dem til, så problemer med affaldsstofferne mindskes. Der er meget stor forskel på, hvordan olien virker fra person til person. Nogle mennesker oplever en kæmpe forskel, hvor bumser og uren hud er fortid, mens andre oplever små forbedringer. Olien virker på alle, men effekten af plejen er forskellig, da det afhænger af hudtype, problemets omfang mm. Derfor er det også umuligt at spå om et resultat på forhånd. Derfor bør du prøve dig frem, for at se, hvor stor effekten er for dig.

kilde: http://fakta-om-argan-olie.dk/olier/10-gode-rad-sadan-bruger-du-argan-olien-bedst/

images (3)

AnnaRose

 

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad kan man bruge kokosolie til?