Yves Rocher Beauté Des Mains Long Lasting Moisturizing Hand Cream

Hvad giver man veninderne i gave?

Makeup selvfølgelig!

Der er meget få kvinder/piger der ikke vil værdsætte makeup, som er specifikt udvalgt til lige præsis. Dem. Min bedste veninde er lige fyldt 19, og derfor skulle hun da have have lidt lækkert til ansigtet! Hvis du er på SU, ligesom mig, kan gaven jo ikke koste kassen, men man kan sagtens få massere af lækre produkter, i den mindre dyre prisklasse.  Forhåbentlig kender du dine veninder bare en smule og ved noget om hvad de kan lide, men hvis du ikke gør, kan du altid give hende et sæt eller en pallette, så der er lidt større sandsynlighed for at ramme plet. Du kan også give hende en gave, som i kan bruge sammen, eller en gave, der forbinder jer via en oplevelse i har haft sammen.

Jeg har valgt at give min veninde en Wet n Wild Comfort Zone palette, fordi jeg personligt har gode erfaringer med den, og ved at farverne vil klæde hende. Jeg har også givet hende en ansigts creme, hvis mærke jeg simpelthen ikke kan huske, men jeg ved den er til tør hud, hvilket hun har.

samlet set, har jeg brugt omkring 100 kr. men hun ved jo ikke om du finder tingene på tilbud, og derfor ikke betaler den fulde pris for produkterne (jeg finder tit gaver, der er på tilbud), men selvfølgelig bliver de fleste jo glade, bare ved at få en gave, men lidt ekstra omtanke skader ikke!

Hvad giver du dine veninder i gave?

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Beauté Des Mains Long Lasting Moisturizing Hand Cream