E.L.F (Eyelid primer, Concealer, Lipgloss)

Hvad er en Derma Roller?

Jeg har igår bestilt en Derma Roller fra Luxplus.dk (En super webshop, med fantasiske tilbud), for 99 kr. (normal pris er 495 kr!), og jeg forventer den, forhåbentligt med posten imorgen. Jeg er så spændt! Her er lidt information om Derma Rolleren, og dens resultater, jeg har jo stadig ikke prøvet den, men ser frem til resultaterne.

Derma Roller Guld

Derma Roller Guld

“Derma Roller til brug på kroppen og i ansigtet. Længden på nålene er 0,2 mm., som uden du mærker det laver bittesmå huller i de hudens øverste lag. Dette gør at huden tror den er blevet skadet og begynder at danne nye celler og collagen. Dette gør huden flottere og sundere at se på. Dermarolleren kan hjælpe på problemer som trist udseende af huden, opstramning, reducering af porer størrelse, pigmentfejl, strækmærker og solskader.” – Udsagn fra Luxplus.dk

Som man det står skrevet, skulle Derma Rolleren kunne hjælpe på min akne og mine strækmærker (ja, jeg er 18, og jeg har strækmærker). Alle har fejl, men vi vil alle også gerne lave om på dem. Jeg har efterhånden hørt virkelig meget godt om disse Derma Rollere, både på youtube og af andre bloggere, og nu vil jeg afprøve dem.

Man kan få med 0,2 mm, 0,5 mm og 1,0 mm nåle, jo højere tal, jo større nåle. Jeg har tatoveringer, så jeg er ikke bange for nålene, måske kun lidt fordi de skal op på mit ansigt, men ellers skræmmer konceptet mig ikke. Man skal huske, holde Derma Rolleren ren, ved at bruge 99% alkohol (jeg har købt mit his Matas), lade det side et par sekunder, og så vaske det af, og komme den ned i beholderen, der fulgte med ved købet. Man må ikke dele sin Derma Roller med andre, heller ikke hvis man gør den ren bagefter.

Jeg vil dele mine resultater, når jeg kommer frem til dem, husk at følge mig, så du ikke går glip af det 😉

AnnaRose

AnnaRose
   

1

 • Hej AnnaRose.

  Fin artikel, glæder mig til at følge med i hvad dermarolleren gør af en forskel.

  Husk at tage et før billede af dit ansigt, så, man kan se udviklingen 🙂

  Hav en god dag.
  Mvh. Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E.L.F (Eyelid primer, Concealer, Lipgloss)