Wet n Wild Comfort Zone Pallete: hvilke looks kan man lave?

Helena Rubinstein Wanted Eyes Color Duo – Woody Rose og Pink Lace

Har lige gennemrodet mine øjenskygger, og fundet min Helena Rubinstein Duo frem. Jeg elsker disse farver så højt, og det er fuldstændig tilfældigt, at det var denne duo jeg valgte i sin tid.

Helena Rubinstein Wanted Eye Color Duo 37, er købt i Matas for 60 kr. normal pris er 315 kr. for 2,6 g. 

CIMG0005

Jeg mener jeg har fået denne Øjenskygge duo til 60 kr….. 60 kr! For Helena Rubinstein, er det virkelig billigt! Jeg købte den i Matas i Middelfart, og det var helt tilfældigt at jeg lagde mærke til den ved udsalgsvarerne. Jeg var lige begyndt at bruge Helena Rubinsteins Lash Queen Fatal mascara, som er min all time favorite, men som dog er ret dyr. Nå, men jeg havde lige opdaget dette fantastiske, men dyre mærke, og så er der en enkelt øjenskygge i udsalgs sektionen. Den blev jeg bare nødt til at købe, og jeg havde købt den lige meget hvilken duo det havde været. Endte heldigvis med at elske denne duo, og elsker den stadig den dag idag, de to farver komplimenterer hinanden fantastisk! Og så syntes jeg personligt at de klæder brune øjne utrolig godt.

Denne duo er af fantastisk kvalitet! Selve øjenskyggen er virklig fint pudder, og utrolig let at arbejde med. Farverne er så smukke sammen.

“Wanted Eyes er ultrafint silkeblødt pudder presset til kompakte duo-øjenskygger, der gør det legende let at lægge en professionel øjenmakeup. Farverne er inspireret af påfuglens farvestrålende fjerpragt og fremstillet af avancerede pigmenter, der giver et usædvanligt sofistikeret farvespil, som holder i timevis.” – Magasin

Her ser i hvordan jeg til dagligt bruger denne duo:

Uden Øjenskygge

Uden Øjenskygge

Med øjenskygge

Med Øjenskygge

CIMG0003

 

Håber du kunne lide/bruge denne anmeldelse!

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wet n Wild Comfort Zone Pallete: hvilke looks kan man lave?