Rapunzel of Sweden Jojoba Hair Oil

HairOutlet

Kig forbi webshoppen HER 

HairOutlet.dk er stiftet i marts 2009, HairOutlet er grundlagt af Lene Mejlvang, i samarbejde med Salon Elly, som har mere end 40 års erfaring indenfor frisørfaget. Hos HairOutlet finder du alt i billig men god shampoo og hårvoks fra de største og bedste mærker som TIGI, Schwarzkopf, Paul Mitchell, Goldwel, Redken, Macadamia, Loreal etc. men du kan også finde andre produkter, blandt andet makeup fra Max Factor, Maybelline og Loreal, neglelak fra Essie og læbepomade fra EOS på HairOutlet.dk.

De har en Outlet/tilbuds kategori, som jeg godt kan lide at tjekke ud fra tid til anden. De har faktisk ret mange gode, og billige produkter, og nogle er enda halv pris af den ellers nedsatte pris, i forhold til i fx. Matas og Magasin.

HairOutlet.dk lover hurtig levering indenfor 1-2 hverdage, og fragt for 29 kr.

Personligt stoler jeg altid mest på frisør hår produkter og mærker, da de ofte gør mit hår sundt at se på, med en masse shine (lige som jeg kan lide det) men de koster ofte kassen i forhold til retail/ikke frisør hårprodukter derfor er det rart at have fundet en webshop der kan levere produkter man kan stole på, til lave priser.

HairOutlet.dk har været så elskværdige at sende mig tre af deres hårprodukter som jeg kan fortælle jer om her på bloggen. Fortiden er jeg forgabt i hårolier, og alt andet der kan gøre  mit hår sundt og skinnende efter badet, så jeg valgte disse tre skønheder, for at variere mulighederne for noget efter-badet-hår-forkælelse.

Osmo Wonder 10, indeholder 250 ml. og kan købes HER for 85 kr. (tilbudspris) original pris er 149 kr. på HairOutlet.dk !(se min anmeldelse af produktet HER)!

Osmo Deep Moisture Dual Action Miracle Repair, indeholder 250 ml. og kan købes HER for 75 kr. (tilbudspris) originalpris er 149 kr. på HairOutlet.dk

Schwarzkopf BC Oil Miracle Liquid Oil Conditioner, undeholder 150 ml. og kan købes HER for 89 kr. (tilbudspris) originalpris er 179 kr. på HairOutlet.dk

Jeg har testet produkterne og de er virkelig fantastiske, og så til de priser! Jeg er helt solgt.

13689775_1133554000024541_1474918990_n

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rapunzel of Sweden Jojoba Hair Oil