Yves Rocher Candied Orange & Cinnamon Hand Cream

GB Age Control Eye Gel

Køb den HER

GB Age Control Eye Gel, koster 150 kr. for 15 ml. på Matas.dk

Huden omkring øjnene er ekstra fin og kræver speciel pleje. GB Eye Control Gel er en mild og uparfumeret gel, specielt udviklet til huden omkring øjnene.

Gel’en er beriget med creatin og agurk ekstrakt, der tilfører fugt og genopbygger.
Metalkuglen fordeler gel’en jævnt og masserer blidt huden under øjnene. Gel’en virker samtidig kølende og er med til at afhjælpe tendens til hævede områder omkring øjnene. – Matas.dk

Jeg ved godt at jeg ikke burde have rynker omkring øjnene i min alder, men der foregår altså noget mystisk ved poserne under mine øjne. Jeg får ikke altid mine 8-timers søvn, det er nemlig svært når man gerne vil have mest muligt ud af sin dag, også selvom det lige er en ekstra time på nettet.

Jeg har brugt denne Eye Gel siden Black Friday, hvor Matas havde en masse hemmelige pakker til 10, 20 og 30 kr. Det er ligesom at spille Russisk roulette med pakker, for du ved først hvad du får, før du har betalt og er ude af butikken, Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan simpelthen ikke lade være med at satse alt på sådanne tilbud. I det her tilfælde, scorede jeg jackpot, da jeg fik en GB Age Control Eye Gel for 30 kr.

Nå, om sagt har jeg brugt denne gel, morgen og aften i et par uger, og jeg kan allerede se resultater. Jeg har lagt mærke til at de mørke cirkler omkring mine øjne, er formindskede, hvilket jeg er super tilfreds med, da jeg egentlig ikke regnede med at produktet egentlig kunne præstere, når det kom til stykket. Jeg lagde mærke til det, da jeg en morgen uden videre “glemte” at komme concealer under øjnene. Det sker stadig, engang imellem, at jeg personligt syntes, det ser godt nok ud under mine øjne, så det ikke behøver at blive lysnet, men de fleste dage, hjælper jeg lige lidt på vej. Der er ikke nogen forbedring i poserne under øjnene, men det kunne jo være det kom senere. Indtil videre er jeg i hvert fald tilfreds med resultatet.

Jeg kommer produktet på, morgen og aften, efter jeg har renset mit ansigt. Jeg presser produktet forsigtigt ud, så det fordeler sig på metal kuglen, som er dejlig afkøelnde, og så kører jeg ellers bare fra den inderste krog af mit øje, og hele vejen rundt under øjet (samme steder du ville komme en concealer). 15 ml. er faktisk ret meget når man næsten intet bruger, så den kommer til at holde i et godt stykke tid endnu. Produktet dufter egentlig ikke af noget, men der er et hint af “creme” i duften. Du ved, almindelig creme uden parfume. Gelen er et par min. om at trænge ind i huden, og den efterlader en lidt klistret hine hvis du bruger for meget produkt.

20151213_221340-1

Håber du kunne lide indelægget, husk at følge mig for opdateringer og andre nyttige anmeldelser.

XO AnnaRose

 

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Candied Orange & Cinnamon Hand Cream