JustFab - 2 par sko for 350 kr!

Garnier Purifying Makeup Remover Gel 2in1

Køn den her

Garnier Pure Active Purifying Make-up Remover Gel, kan købes i de fleste butikker, jeg har fx købt min i Bilka, for 45 kr. for 200 ml. i sin tid (den var vidst på tilbud).

Garnier Pure Active 2in1 makeup remover/cleanser

Garnier Pure Active 2in1 makeup remover/cleanser

“Passer PureActive makeupfjerner + rensegel til mig? ja, hvis du har kombineret til fedtet hud med urenheder, og ønsker at fjerne makeup og rense huden samtidig. Hvordan virker produktet? Den skummende gel uden parfume kombinerer anti-bakteriel salicylsyre og milde makeupfjernende ingredienser og har en dobbelt virkning: 1. renser i dybden. Fjerner overskydende sebum og snavs fra porerne og hjælper med at modvirke urenheder. 2. Fjerner makeup fra ansigt og øjne. Opløser al makeup, selv makeup som holder længe, uden at du behøver gnubbe. Kan anvendes på øjenpartiet og efterlader ikke en fedtet film. Makeup, sebum og urenheder er fjernet på én gang. Din hud er helt ren.” – Bagsiden af produktet

Alt hvad produktet påstår, passer. Altså, bortset fra at den ikke fjerner mine bumser, men der er som regel intet der fjerner mine bumser.

Dette produkt er blevet en del af min daglige rense rutine. Det er så rart, at man går i bad med sin makeup på, vasker ansigtet med dette produkt, og så er ALT makeuppen væk. Jeg bruger den også de dage, jeg ikke har behov for at gå i bad, det er så nemt, lige at fjerne sin makeup hen over vasken. Som regel behøver jeg ikke rense efter, da produktet virkelig fjerner alt min makeup. Den fjerner enda min vandfaste mascara, det kræver dog en smule mere disciplin, end bare at massere produktet ind i hele ansigtet. Det irriterer heller ikke mine øjne.

Anvendelse: Påføres på fugtet ansigt. Skum op, og masser forsigtigt på ansigtet og øjne. skyl grundigt.

Dette produkt, får lov til at blive i min samling i laaang tid endu, det har gjort sig selv uundværlig.

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JustFab - 2 par sko for 350 kr!