Første Uge Efter Ferien - Dagbog

Garnier Micellar Cleansing Water

Garnier Micellar Cleansing Water koster 40 kr. for 400 ml. (maxi format) på eu.Feelunique.com

20160109_111125-1

Normal & Sensitive Skin

20160109_111025-1-1

Køb den HER

Removes make-up + Cleanses + Soothes (no rinsing) High Tolerance Formula.

Denne Micellar Water, passer perfekt til min hud (sensitiv, olieret og tør). Den tager alt min makeup af, også øjenmakeuppen. Den dufter ikke rigtig af noget, og det føles som vand, man kommer i  ansigtet. Den er virkelig effektiv til at tage makeuppen af, og jeg syntes den er liges så effektiv til øjenmakeuppen, som en oliebasseret øjenmakeupfjerner. Denne version efterlader heller ikke en film/et lag udenpå min hud, men trækker fint ind i hudden, og efterlader den blød og ikke irriteret. Intet under at den er så populær. Den koster normalt 70 kr. i Matas, men man kan tit finde den til enten 2-for-1 eller til halv pris. Jeg bruger dette produkt om morgenen, for at rense mit ansigt for nattens bakterier, og om aftenen, før mit bad, for ikke at ligne en panda når jeg kommer ud igen. Jeg har endnu ikke oplevet, at produktet har forøget min akne. Jeg har brugt denne version af produktet i ca. 2 uger så der er til mange applikationer i sådan en flakon. Når man ryster produktet, efterlader det sæbeboble lignende bobler.

Boblerne

Boblerne

Is Garnier Cleansing Micellar Water for me?
Yes, if you are looking for an efficient and easy to use product that cleanses and removes make-up gently in one step.

Why is it different?
Garnier Cleansing Micellar Water is an easy way to remove make-up, soothe and hydrate the face, eye area, and lips, in 1 step without rinsing.

How does it work?
For the first time, Garnier introduces the Micellar technology in an all-in-one cleanser. Like a magnet, the cleansing agents capture and lift away dirt from the skin. No need to rub to remove impurities and make-up.

The result:
Perfectly cleansed and refreshed skin without rubbing or rinsing. Garnier Cleansing Micellar Water has a soothing and fragrance free formula that suits all skin types, even sensitive.

Directions: Apply Garnier Cleansing Micellar Water to a Cotton pad and wipe the face, eyes and lips. No rinsing required. 

Dry & Sensitive Skin

20160109_111101-1

Removes Makeu-up + Cleanses + Hydrates (no rinsing) Optimal Tolerance Enriched with Hydrating Glycerin.

Denne version af produktet, var den første jeg købte. Den fungerer fuldstændig som den anden version, bortset fra at man tydeligt kan mærke at den giver mere fugt til huden. På grund af den øgede fugt, efterlader den et lidt fedtet lag/film på min hud, hvilket jeg ikke er så glad for. Det er et super produkt, hvis man har tør hud, eller kan tåle lidt mere fugt i huden end jeg kan. Jeg har brugt dette produkt i ca. 2 måneder, og du kan se at jeg ikke har brugt utrolig meget produkt indtil videre. Der er til virkelig mange applikationer i sådan en maxi. Denne version, øger heller ikke min akne, hvilket jeg var lidt bekymret for i starten. Når man ryster produktet, efterlader det sæbeboble lignende bobler.

Samme beskrivelse af produktet, som den normal & sensitive.

Super produkter, begge to. De er helt klart AnnaRose anbefalede 🙂

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første Uge Efter Ferien - Dagbog