Den Sidste Feriedag. - Dagbog

Første Uge Efter Ferien – Dagbog

Så er det endelig fredag, og derfor weekend! (for mig i hvertfald). Som jeg forudså, var det utroligt svært at falde i søvn de første par nætter, her efter ferien. Jeg kan desværre se en forskel under mine øjne – de er blevet mørkere, og mere hævede. Jeg må til at bruge min GB eye gel igen… (se anmeldelsen HER).

Her den sidste uge, har jeg prøvet et trick med tørshampoo, jeg bruger personligt Batiste. Hvis man vasker sit hår for meget, tørrer det hurtigt ud, og mister sin naturlige glans, dit hår bliver også hurtigere fedtet, end hvis du vasker håret hver anden dag. Jeg har ventet til jeg normalt ville gå i bad, lige før sengetid, og i stedet for at vaske mit hår, har jeg brugt tørshampoo. Jeg har sprayet det på de mest nødvendige steder, ventet et øjeblik og så stille og roligt masseret en smule i det, så det fader lidt ud og ser mere naturligt ud – du vil ikke tage alt produktet ud af håret, da det vil virke mens du sover. Så samler du håret, og laver en løs knold (ikke stram, det er ikke sundt for håret), og så sover du sådan, med håret oppe. om morgenen, masserer du bare det sidste pulver ud af håret, og børster det som normalt. Det giver mig en hel del volumen, men den øverste del af håret, føles lidt stift. Jeg har gjort dette i stedet for hver anden hårvask.

Jeg glemmer stadig ofte at lave anmeldelser, og det må jeg se at gøre noget ved. Min plan er, at sætte mig ned imorgen (lørdag) og lave så mange anmeldelser jeg kan nå/overskue. jeg har testet mange produkter på det sidste, og jeg er klar til at dele min mening med jer. Der er meget mere til en anmeldelse, end man skulle tro, det er meget tidskrævende. Her taler jeg ikke kun om tiden jeg bruger på at skrive selve anmeldelsen, hvilket ofte tager mellem 30 min. til 2 timer, fordi jeg så gerne vil servere alle detaljer til læseren (dig), og samtidig gøre det personligt og menneskeligt. Jeg taler også om tiden, jeg bruger på at teste produktet, billederne der skal tages af produktet, og når det er udgivet, lægges ind på den rigtige side (diverse, anmeldelser, tutorials eller dagbog) som du finder øverst i min menu. Det er ikke altid piece of cake, men jeg elsker det. Det kræver bare en smule motivation.

Jeg elsker at dele mine følelser og oplevelser med jer, derfor er jeg glad for at have oprettet denne her, helt nye side til min blog: Dagbog. Jeg håber du tager godt imod den.

Sammenlagt har det været en dejlig uge, og det var dejligt at se alle igen… men det er altså også dejligt at holde weekend, og få ladet op til den kommende uges strabadser.

Jeg håber du får en dejlig weekend!
XO AnnaRose

(note: jeg aner ikke hvorfor det  hele lige skulle handle om anmeldelser idag, men det var lige det  mode jeg var i)

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Sidste Feriedag. - Dagbog