Essie Like To Be Bad

Først primer, så pudder… Virker det?

Jeg kan nu konstatere, at metoden hvor man påfører pudder efter sin primer, og før sin foundation virker for mig!Jeg besluttede lige i morges at teste den, da jeg havde en lang dag foran mig, og jeg havde et behov for at min makeup skulle holde hele dagen. Der er ikke røget så meget foundation af, som der normalt vil. Selvfølgelig ryger det lidt af, når man kommer til at røre ved sit ansigt osv. men det er ikke så meget som normalt.

Jeg har også opdaget, at min ELF Eyelid Primer er god til Wet n Wild øjenskygger, de er blevet på hele dagen, og kun blandet sig lidt sammen hist og her!

Nå ja! Jeg har planer om at handle lidt kosmetik ind imorgen, nogle foreslag til hvad jeg kunne købe?

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie Like To Be Bad