Liv Of Copenhagen - Haul

FNUG Neglelak i farven Vintage

Køb den her

FNUG Neglelak i farven Vintage, koster 125 kr. og indeholder 8,5 ml. 

Jeg har efterhånden erfaret, at nu mere man kommer på af denne neglelak, nu mørkere bliver farven. Hvis du kommer 1 lag på, bliver farven næsten en fuchsia farve, og ved 3 lag, er det samme farve som i beholderen.

Jeg er ret vild med denne farve, det er en meget dyb og sensuel bordeaux, jeg syntes den minder utrolig meget om Chanel Rouge Noir eller Chanel Vampire. Begge to, utrolig dybe bordeaux farver.

Den holder ikke utrolig længe på mig, men som sagt, så er der intet neglelak der gør. Den formåede at holde 1 dag, før der begyndte at falde minimale stumper af hjørnerne, og det er faktisk okay lang tid for mig. Det jeg er aller mest imponeret over ved denne neglelak, er hvor hurtigt den tørrer. Der gik nok 60 sek. og så var det første lag helt tørt. Ved 3 lag, skulle jeg ikke gå rundt i 3 timer, og undgå at røre ved alt muligt, kun 15 min. Det er da fantastisk! Jeg er glad for denne lak, og vil udforske de andre smukke farver i samme kollektion, der er mange smukke valg.

“You love flea markets hunting the next classic vintage Birkin Bag.

Or just the thrill of watching the crowds at Porte de Clignancourt shouting and enjoying a latte in the warm autumn sun in Paris.

Your bordeaux manicure is well-groomed yet not over the top.

Also versatile as bordeaux pedicure.

The varnish contain nourishing caviar which strenghtens your nails.

Chip resistant and long lasting formulation.”

– Udsagn fra FNUG.com

FNUG Vintage prøvet på

g FNUG Vintage prøvet på

FNUG neglelak i farven Vintage

FNUG neglelak i farven Vintage

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liv Of Copenhagen - Haul