20 Tips Til Makeup Rutinen.

Essie Like To Be Bad

Essie Like To Be Bad, kan købes på Nicheair til 89 kr. (jeg fik den til 40 kr.) for 13,5 ml.

Køb den her

“Et smukt udseende starter ved fingerspidserne og med Essies chip-resistente formular og enestående holdbarhed er du altid sikret et smukt resultat. Essie neglelakkene er ikke blot nemme at påføre og hurtigttørrende, men giver også en fantastisk dækning og et professionelt finish.”

Jeg har egentlig en masse neglelakker, og jeg prøver også at bruge dem op, men mine negle er lidt mærkelige…. De kan ikke holde på neglelak i mere end en halv dag, uden at det begynder at ryge af i kanterne. Det er super træls, for jeg elsker at gå med neglelak, og jeg elsker alle de farver og kombinationer man kan kreere, men det ser sjusket ud når det begynder at ryge af. Min mor kan have neglelak på i flere dage, uden det begynder at ryge af, så jeg er bare endt med et uheldigt gen, der gør at mine negle ikke kan holde på neglelakken. Jeg går ofte med neglelak, men det er bare ikke så sjovt at tage det på om morgenen for at tage det af igen om aftenen.

Jep... Mine negle er små

Jep… Mine negle er små

Essie Like To Be Bad, er en smuk sart rosa farve, den ser meget cremet ud, og den indeholder pink glitter/skær. På neglene er den helt anderledes, den bliver samme farve som en jordbær milkshake, altså mere pink i det, og man kan ikke se skyggen af det pink glimmer/skær. Jeg er desværre lidt skuffet over denne neglelak, jeg er ikke så vild med konsistensen. Man skal lægge et ret tykt lag før det ser ordentligt ud, altså dækker hele neglen, så man ikke ser små glimt af neglen nedenunder, samt at konsistensen er lidt tynd. Jeg er heller ikke vild med børsten, den er ret lille, syntes jeg. Børsten samler ikke så meget produkt op ad gangen, og derfor skal man arbejde noget mere på at få dækket hele neglen med neglelakken. Det er en super køn farve, men navnet? Like To Be Bad er ikke det bedste navn til en, så uskyldig neglelaks farve som denne. Og for at være ekstra kritisk så holder neglelakken kun en halv dag på mig, før at den begynder at ryge af i kanterne. Jeg kan ikke undgå at den ryger af,, for jeg skal jo bruge min hænder, men det ryger hurtigst af de fingre, som jeg bruger mest. Jeg har ikke prøvet andre Essie neglelakker og ved ikke om konsistensen er den samme, jeg ved bare at jeg ikke er den største fan af denne neglelak, men at der er mange andre der elsker den.

Desværre… Dette er en ret negativ anmeldelse, men sådan er det. Bare fordi jeg ikke bryder mig om denne neglelak, betyder det ikke, at du ikke vil kunne lide den.

XO AnnaRose

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 Tips Til Makeup Rutinen.