Rimmel Moisture Renew Lipstick 125

EOS Læbepomader

Køb dem HER

EOS kan købes på Mimaado.dk og koster 15-29 kr. for 7 g. (dette er 21/11-2015, tror ikke de bliver ved med at være så billige)

(Rabatkode på 10% til Mimaado.dk = JUL10)

EOS læbepomaderne, med lukkede låg.

EOS læbepomaderne, med lukkede låg.

EOS læbepomaderne, med åbne låg

EOS læbepomaderne, med åbne låg

EOS står for Evolution Of Smooth, og de producerer kult-klassikerne EOS Læbepomader, men de sælger også håndcreme og shavingcreme. Deres læbepomader er 95% organiske og 100% naturlige, og så er der ikke tilsat parabener eller petrolatum. Disse læbepomader er spækkede med antioxidanter og vitaminer, og så indeholde de shea butter  for at fugte læberne. Det sødestof de har valgt, er foresten Stevia. lyder det ikke bare perfekt? og næsten sundt?

Jeg er ret sikker på, at jeg har luret hvorfor lige præsis disse læbepomader, findes i (specielt) de unges tasker, punge og lommer. De smager alle sammen guddommeligt! Jeg bliver nødt til at sige, at det ikke er de mest fugtgivende læbepomader jeg har prøvet. Jeg er til ultra fugtgivende læbpomader, der nærmest bader dine læber i fugt. Du ved, dem, du kommer på om aftenen, og de stadig er der om morgenen. Sådan er EOS Læbepomader desværre ikke. De skal have siddet på i lidt tid, før jeg kan mærke at de går ind og fugter, og man skal smøre dem lidt tykt på, før man virkelig kan mærke dem på læberne. Det der gør, at jeg har bestilt hele 7 af dem, er deres smag. De smager hver og en, guddommeligt. Er de noget bedre, end velsmagende læbepomader? nej det tror jeg ikke der er, i hvert fald ikke for mig. EOS har de anden mest kraftige, og velsmagende læbepomader, lige efter The Body Shop, men det er ellers tæt på.

EOS Smooth Sphere Lips Balm Blueberry Acai.

Som sagt, smager den af blåbær og acai. Jeg vil vove og påstår, at den smager af energidrik, og det er jo også en selvfølge, da acai er i en en del energidrikke. Egentlig ret sejt, syntes jeg. Den glider let på læberne, og holder på fugten.

Give your lips a healthy boost with this all-natural, antioxidant-rich lip balm that is filled with refreshing blueberry and acai flavors. – evolutionofsmooth.com

EOS Smooth Sphere Lip Balm Honeysuckle Honeydew.

For mig, smager denne her af honningmelon. Honeysuckle er en blomst, de fleste børn har smagt, deriblandt mig selv, men jeg kan desværre ikke identificere mig med smagen, da det er mange år siden jeg har smagt dem :-/ Men den er super god, og den glider let på læberne.

Delight your lips with the irresistible flavor of fresh honeydew and with moisture that keeps your lips feeling soft and smooth all day long. – Evolutionofsmooth.com

EOS Smooth Sphere Lip Balm Strawberry Sorbet.

Den smager utroligt meget, som en børne slikkepind. Du ved, en af dem med en syntestisk jordbær smag, som er fyldt med sukker. Men det gode er, at denne her er ikke fyldt med sukker, kun stevia, og det er sundere. Så hvis du savner slikket fra din barndom, men ikke har lyst til at tage 10 kg. på, så er denne læbepomade måske en mulighed?

Show your lips some love with a lip balm as delicious and refreshing as the irresistible dessert. – evolutionofsmooth.com

EOS Smooth Sphere Lip Balm Lemon Drop.

Denne her, er måske ikke alles kop te. Den dufter rimelig syntetisk, nærmest af air freshner, men sådan smager den heldigvis ikke. Den smager af sød, lidt syntetisk lemonade, og det er egentlig en ret god smag, hvis vi ser bort fra duften. Dette er for resten den eneste af læbepomaderne jeg fik købt mig, der indholder SPF.

Pamper your lips while you protect them from the sun with this irresistibly refreshing Broad Spectrum SPF 15 lip balm that’s bursting with natural flavor – evolutionofsmooth.com

EOS Visibly Soft Lip Balm Blackberry Nectar.

Denne læbepomade, smager af solbærtærte, med en masse sukker. Det er egentlig ret utroligt at de kan smage så kraftig af sukker, når det er stevia der er i. Den er rigtig lækker, men holder dog ikke helt hvad den lover. Den lover lydeligt blødere læber, det syntes jeg ikke den giver mere end de andre EOS Læbepomader. Men den har et nuttet design.

Get noticed with visibly softer lips. Nourish your lips with the delicious flavor of blackberry nectar. – evolutionofsmooth.com

EOS Visibly Soft Lip Balm Vanilla Mint.

Det her er min yndlings, af alle EOS læbepomaderne. Den smager og dufter, af sød mint og vanilje. Dem jeg har fået til at dufte til denne læbepomade, har straks spurgt om det var chokolade og mint, og jeg kan godt se hvad de mener. Den dufter lidt af After Eight chokolade. Lækkert! Den holder desværre heller ikke helt hvad den lover, den ikke gør læberne blødere end de andre læbepomader. Jeg fortryder at jeg ikke også bestilte Sweet Mint, da jeg generelt er ret vild med mint. Men igen, det er nuttet indpakning, som man godt kan mærke når man holder den i hånden (man kan mærke stregerne).

Get noticed with visibly softer lips. Nourish your lips with the refreshing flavor of vanilla mint. – evolutionofsmooth.com

Limited Edition Lip Balm Barbados Heat (Wildberry)

Det her er faktisk den jeg er mindst imponeret over, jeg kan ikke rigtig finde smagen, ud over sødme. Også selvom jeg ved den burde smage af vilde bær. Men den glider fint hen over læberne, og holder på fugten, den er næsten mere fugtgivende end de andre læbepomader. Jeg er vild med designet, der ligner vinger. Det ligner at EOS har vinger.

Inspired by travel and the warm sun, this brand new, limited edition eos Smooth Sphere lip balm in Barbados Heat Wildberry was inspired by fashion designer Rachel Roy. USDA-certified organic and 100% natural with a special design on each lip balm, this collection is sure to keep you smiling all season long. Makes a great holiday gift or stocking stuffer. – evolutionofsmooth.com

EOS Limited Edition Lip Balm 3-Pack.

De sidste 3 læbepomader fik jeg sponsoreret af Mimaado.dk, men de findes desværre ikke i deres sortiment. Det er St. Barth´s Sunrise der smager af Pink Grapefrugt (den lyserøde), Aloha Hawaii der smager af Jordbær og Kiwi (den røde), og tilsidst har vi Indian Summer, der smager af Appelsin Blomster (den orange). De smager alle sammen, af hvad de påstår, og de smager virkelig godt. Aloha Hawaii smager af jordbær snørrebånd (det der slik, med elefanten på) og de andre smager af frugterne Pink Grape og Appelsin. Der er ikke så meget der. Foreskellen fra disse 3 læbepomader, og de andre fra EOS, er at disse 3, er lidt sværere at påføre, men til gengæld smager de kraftigere.

Inspired by fashion designer Rachael Roy’s passion for travel and the warm sun, eos introduces a delightful Smooth Sphere collection sure to keep you smiling all season long. This limited edition trio includes three brand-new eos flavors Indian Summer Orange Blossom, Aloha Hawaii Strawberry Kiwi, and St. Barth’s Sunrise Pink Grapefruit. – evolutionofsmooth.com

Håber du kunne bruge denne oversigt til inspiration.

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel Moisture Renew Lipstick 125