Mimaado.dk - en god deal

EOS læbepomader – Lige ankommet

Køb EOS her

Så har jeg fået hentet mine EOS læbepomader, fra posthuset. Jeg har betilt dem fra Mimaado.dk, og om lidt vil jeg komme med nogle tips, til at få mest muligt ud af dine penge, når du bestiller fra deres hjemmeside. (Læbepomaderne var selvfølgelig pakket ind da jeg modtog dem, jeg blev bare så nysgerrig, at jeg blev nødt til at pakke dem op før jeg tog billedet)

20151114_132503-1

Jeg havde til at begynde med, købt et gavekort til 200 kr. på Groupon, for 99 kr. (se dealen her ). Så brugte jeg  Mimaados “bland selv 3  EOS” deal, for 69 kr. og de andre EOS læbepomader, koster 29 kr. pr. styk. Det er virkeligt billigt, i forhold til fx. Matas, hvor de koster 80 kr. pr. styk. Hvis du vælger ikke at købe et gavekort, så er der mulighed for at spare 10% på din første ordre, med koden JUL10.

Jeg har købt:

A ray Of Sunshine (wildberry)

Vanilla mint

Blcakberry Nectar

Honeysuckle Honeydew

Strawberry Sorbet

Lemon Prop

Blueberry Acai

Mimaado, har dog sendt mig den limited edition Raychel Roy trio, som i også kan se frem til at se en anmeldelse af.

I kan se frem til en anmeldelse snarest, indtil videre, kan jeg fortælle, at jeg er helt vild med de forskellige smags varianter og at der er forskellige finishes.

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mimaado.dk - en god deal