Versace Pour Femme Parfum

E.L.F (Eyelid primer, Concealer, Lipgloss)

(For English, Click here)

E.L.F står for Eyes Lips Face, og er mærke som producerer billigt makeup. Der er mange der syntes at E.L.F´s produkter, er ligeså gode som andre billige mærker, og at det bare er lidt billigere. Jeg havde brugt de fleste af mine penge i slutningen af sidste måned, og så disse produkter til 20 kr. hver i Føtex, så jeg besluttede mig for at teste om dette mærke, er ligeså godt som andre list dyrere mærker, for hvis det er, så er der mange penge at spare. Hvem vil ikke spare penge på makeup?

CIMG0009

Eyelid Primer Pearl, der står selvfølgelig ikke hvor mange g. den indeholder, og det syntes jeg at selv billige mærker skal have stående, så det var et minus. Der var kun denne farve primer, og jeg gik og manglede en primer til øjenskyggen. Nu har jeg brugt den, flere gange, og den er fin  nok som primer, den gør farverne kraftigere og får dem til at holde et par timer ekstra, men den indeholder utrolig meget glimmer. Så meget glimmer, at jeg ikke kan lægge en mat øjenskygge over, uden at den kommer til at se ud som en glimmer øjenskygge. Men jeg ved at man kan få øjenskygge primere fra E.L.F som er hudfarvede, så det er undskyldt, og jeg har bare taget en til glimmer øjenskygge. Hvis man ser bort fra glimmeret, så er det en fin primer.

Eyelid Primer Pearl

Eyelid Primer Pearl

Eyelid Primer Pearl

Eyelid Primer Pearl

Tone Correcting Concealer Ivory, er 2, 3 g. det er ikke så meget produkt, men man betaler også kun 20 kr. Det første jeg lagde mærke til, var at den dufter som et myggelys (citron, men falsk citron). Farven passer fint til min hudfarve og tone, men man skal bruge en halv bøtte, for at få dækket sine urenheder, og den er stadig ikke dækkende nok til min smag. Jeg køber den ikke igen, fordi at den ikke dækker nok, og man bruger den efter få gange, så er det ikke 20 kr. værd.

Tone Correcting Concealer Ivory

Tone Correcting Concealer Ivory

CIMG0002

Super Glossy Lip Shine SPF 15 Pink Kiss,  igen, man kan ikke se hvor mange g. den indholder, så det er et minus. Det kan godt være at farven hedder Pink Kiss, men den er ikke pink, den er mere en brunlig koral, med en masse guldglimmer. Den dufter af en eller anden slags frugt, men kun i 2 min. efter påførsel. Køn farve, men man skal virkelig passe på når man putter det på læberne, for hvis man bruger meget, så klistrer dine læber sammen. Når man kun bruger en mini smule, så giver det stadig læberne farve, og et smukt skær, så kun brug en smule. Der er solfaktor i denne lipgloss, og det er virkelig sjældent at jeg støder på lipglosser med solfaktor. Godt gået at et billigt mærke, kan gøre noget ekstra ud af sine produkter, når dyrere mærker ikke engeng kan. Det er en god lipgloss, når man kun bruger en smule, og så holder den et par timer hvis du ikke spiser og drikker.

Pink Kiss

Pink Kiss

Super Glossy Pink Kiss

Super Glossy Pink Kiss

Super Glossy Lip Shine Angel, denne er 10 g. men Angel indeholder ikke solfaktor ligesom Pink Kiss? men på den anden side, kan jeg se på beholderne, at den indeholder mere produkt end Pink Kiss. Den er ret meget det samme so  Pink Kiss, hvor man ike skal bruge for meget produkt, ellers klistrer læberne sammen, men den indeholder ikke farve, kun multifarvet glimmer, blå, guld og pink. Det er en fin nok Lipgloss, og så for 20 kr.

Angel

Angel

Super Glossy Angel

Super Glossy Angel

Har du prøvet E.LF´s produkter?

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Versace Pour Femme Parfum