Påfugle Øjenskygge look- Med TheBalm Shady Lady Vol. 2 Palette Tutorial

Dermalogica Exfoliating Face Brush

Jeg har nu brugt denne face brush i en uges tid nu.

“Dermalogica Exfoliating Face Brush er en meget blød børste, som øger effekten af dit renseprodukt. Den giver en blid eksfoliering af hudens overflade, så urenhederne nænsomt fjernes. Den er med hurtigttørrende og hygiejniske nylonbørstehår, og efterlader huden helt ren.” – Nicehair.dk

Køb den her

Jeg er ret imponeret over dette produkt. Jeg har i noget tid, søgt en af disse berygtede børster, der går ind og renser huden, men har ikke ville kommitte mig til dem der koster 800 kr. eller mere. Denne børste koster 150 kr. i Magasin og på Nicehair.dk, den er dog heller ikke elektrisk som de andre, så det kræver at man selv er motoren, og roterer børsten rundt på huden. Det er dog heller ikke et problem, selv at klare rotationen, da man sparer ret meget i forhold til de andre, elektriske børster. Som beskrevet ovenover, er det en ret blød børste, jeg har sammenlignet med fx. Clarisonics berømte børster, og jeg vil mener at denne børste er ligeså blød.

Konsistens: Det er en meget blød nylon børste, med en masse hvide/gennemsigtige hår. Applikation: Man gør børsten våd, helst med varmt vand, da koldt vand lukker porerne, og massere den rundt i ansigtet i et par minutter. Efter brug, vasker du børsten grundigt med vand og gerne med shampoo en gang om ugen, for at gøre den ordentlig ren. Bagester skal den lufttørre, og det tager dog ret lang tid, men sådan er det. Til sidst kommer man den ned i beholderen der fulgte med, med låg til både børsten, og beholderen (se billedet). Resultat: dette er en god face brush, efter min mening. Efter brug, er mit ansigt altid ekstra glat og blødt. Jeg kan dog ikke helt bedømme, om den får min facewash til at virke bedre, men den er ihvertfald god til at exefoliere ansigtet, uden at det kan mærkes. Det er en god børste for prisen, spar pengene og køb denne i stedet for de dyre.

Dermalogica Exfoliating Face Brush

Billede fra Nicehair.dk

Håber du kunne bruge denne anmeldelse 🙂

XO AnnaRose

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påfugle Øjenskygge look- Med TheBalm Shady Lady Vol. 2 Palette Tutorial