The Body Shop Tea Tree BB Cream

Depend O2 Nail Polish 425

Køb den HER

Depend O2 Nail Polish i farven 425, koster ca. 29 kr. og indeholder 5 ml. 

Jeg mener at Depend er cruelty free, og jeg syntes de virker som et utrolig professionelt mærke.

Depend har nogle billige, men gode neglelakker. Jeg syntes de holder lige så lang tid som Essie, og farver ligeså godt som Ciate. Den tørrer faktisk ret hurtigt, 10 min. efter på førsel, er det næsten tørt… næsten. Jeg har lagt 3 lag, 1 tyndt, og 2 lidt tykke, for at pigmenteringen skulle være den samme som i flakonen, og jeg syntes pigmenteringen ramte ret godt. Nogle neglelakker bliver en helt anden farve på neglene, end i flakonen, og jeg bryder mig ikke så meget om, når det sker. Men denne her er god. Farven er en utrolig fin blå farve, der har en grøn undertone, samt grønt glimmer. Man kan sagtens se det grønne glimmer på neglen, men det er overhovedet ikke lige så tydeligt på neglene, som i flakonen. På mig, er der ikke noget neglelak der holder fx. i en uge, eller bare 3 dage, kun når jeg har falske negle på. Denne neglelak holder omkring lidt over en dag, inden den begynder at falde lidt af i kanterne. Ikke noget der ikke kan dækkes igen, med et hurtigt lag lak.

O2 har en panteret formular som giver bedre ilt til neglen, hvilket betyder at man opnår en bedre neglekvalitet. Disse neglelakker giver bedre ilt til neglen med 30 procent sammenlignet med almindelig neglelakker. – Dependcosmetic.dk

12295008_998294690217140_1209144471_o

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop Tea Tree BB Cream