Min juleferie - Dagbog

Den Sidste Feriedag. – Dagbog

Idag er den sidste dag, før skolen starter igen (jeg går på HF i Odense). Det er også den sidste dag, med slik og andre usunde madvarer i huset. – jeg bliver nok lidt gnaven de næste par uger, grundet mangel på sukker.

I min husholdning, er vi alle (mere eller mindre) overvægtige, og vi vil alle gerne gøre noget ved det. Derfor holder vi stor smovse dag idag, for at udryde alt det onde sukker (vi ved godt at det er den dårligste måde at gøre det på), og så skal vi bare huske på, ikke at købe noget i det næste stykke tid. Jeg er glad for, at vi er flere der skal afsukres, og derfor kan støtte hinanden, og holde hinanden motiveret.

Suk… både spise sundt, og starte efter ferien imorgen? Jeg er ikke helt sikker på, hvordan min krop vil tage imod det, men jeg må jo bare tage det som det kommer. Tidligt op, og på med makeuppen. Er spændt på om jeg får sorte render uder øjnene i morgen, grundet mangel på søvn, for jeg ved at det bliver en kamp at falde i søvn. Er lige nu, igang med en maske som jeg tester fra NIP+FAB, masken hedder Bee Sting Fix Lifting Mask, og man kan enten lade et tykt lag sidde på i 10 min, eller lade et tyndt lag sidde på natten over. Jeg har valgt at lade et tyndt lag sidde på, mens jeg ser film, og tager den af inden jeg går i seng. Jeg vil snart have en anmeldelse klar, så husk at følge mine opslag for flere informationer. Indtil videre er jeg vild med denne her maske.

Min fantastiske hund Bella, og mig med maske i hele hovedet. (brugte selfie kameraret, derfor er billedet dårlig kvalitet)

Min fantastiske hund Bella, og mig med maske i hele hovedet. (brugte selfie kameraret, derfor er billedet dårlig kvalitet)

Jeg vil nu læne mig tilbage, slappe af og nyde min sidste ferie aften, mens jeg ser filmen Flight, som lige nu kører på TV2.

Hvordan var din Juleferie?

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min juleferie - Dagbog