Min Parfume Samling Teaser...

Christian Dior Miss Dior Eau De Parfum

Det her er en klassiker. Der er Virkelig mange der bruger denne parfume, og det er også forståeligt, da den er ligeså unik i duften, som i flakonen. Jeg vil lige gøre opmærksom på at dette er den nye formel, og ikke den med Cherie i sit navn.

Miss Dior Eau De Parfum

Miss Dior Eau De Parfum

Undskyld dette dårlige billede, kameraet ville ikke fokusere.

Undskyld dette dårlige billede, kameraet ville ikke fokusere.

Mini Anmeldelse: 

Jeg har en Chistian Dior Miss Dior Eau De Parfum i 50 ml. for ca. 550 kr. i CPH lufthavn. 

Lad os starte med flakonen, er den ikke bare sød? I bunden er der et klassisk Dior mønster, mens den søde sløjfe, gør det helt utroligt feminint. Jeg ville ikke kalde flakonen tøset, men tilpas moden, til at kvinder kan blive tiltrukket af den, lifgeså piger.

Top notes: Italian mandarin.

Heart: Egyptian jasmine absolute and rose.

Base: patchouli and musk.

Når man sprayer den, er den meget sød, og meget jordbær blandet med blomster agtig. Den minder mig om en varm sommerdag, hvor man spiser jordbær, og spiser is, men man har beholdt sine dyre perleøreringe på, samt sit aftenmakeup look. Man føler sig, flirtende, sød og dyr når man har den på. Jeg blev forundret over at jordbær, og en eller anden slags slik ikke er nævnt i duftpyramiden, da jeg syntes det er nogle meget markante dufte i denne parfume. Det skal også lige siges, at fyre godt kan lide at man dufter lidt sødt 😉

Det er en dyr parfume (syntes jeg), så jeg kommer nok ikke til at købe en erstatning for min nuværende det næste stykke tid, hvilket er synd, da jeg ca. kun har 5 ml. tilbage i min flakon. Men jeg ville sige at den er prisen værd.

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Parfume Samling Teaser...