TheBalm Overshadows (The Sexpots)

By Lauren Luke My Vintage Glams Palette anmeldelse

By Lauren Luke er stiftet af en Engelsk kvinde, ved navn Lauren Luke som er youtuber (Panacea81), og laver makeup tutorials. Jeg har haft kigget på Denne palette, hos Luxplus.dk, i noget tid nu, så jeg besluttede mig for at bestille den. Jeg har glædet mig utroligt meget til at modtage den (som jeg altid gør når jeg venter post),og da den så ankom idag, blev jeg glædeligt overrasket over hvor flot indpakningen var.

Paletten kan købes hos Luxplus, for 59 kr. (Normal pris er 289 kr!) 

By Lauren Luke My Vintage Glam indpakning

By Lauren Luke My Vintage Glam indpakning

Er den ikke fin? Jeg syntes den er virkelig køn, med rosen i midten, og så alle de farver. Det ligner de er sprayet ud over den. Unikt.

Paletten, når den er åbnet

Paletten, når den er åbnet

Den indeholder 3 øjenskygger, 1 blush 2 eyeprimere, 1 creme eyeliner og 2 lipgloss, og en lipgloss der fulgte med til palette.

På spejlet står der “I  just want you to feel special, Lauren :)” Jeg syntes det er rigtig sødt og personligt skrevet.

Eyelineren var beskadiget da jeg modtog den, og jeg har allerede kontaktet hjemmesiden, der var søde nok til at sende en ny. Jeg har presset alt eyelineren ned i paletten, efter at det lå på det lille stykke plasik, der altid ligger inde i paletten når den er ny. Nå, men jeg har valgt ikke at bruge den idag, da den er beskadiget, og jeg ikke vil have eyelineren til at klatte alle steder. Det er en cremet Sort farve, som hedder Raven Black (1,1 g), og nu får vi at se om jeg kommer til at bruge den.

Raven Black, Creme Eyeliner

Raven Black, Creme Eyeliner

Vi har de to øjenskygge primere, som er i farverne Nude Slip dark og Nude Slip Light (begge 1,2 g), jeg har kun prøvet den lyse, da de er ret pigmenterede af primere at være, og den passer bedst til min hudfarve. De skal gøre øjenskyggerne mere intense, samt gøre at de holder længere. Jeg har nu haft øjenskyggerne på siden i morges, og de har ikke forandret sig overhovedet.

Nude Slip Dark og Nude Slip Light Øjenskygge primere.

Nude Slip Dark og Nude Slip Light Øjenskygge primere.

Vi har den store øjenskygge øverst i midten, som hedder Petticoat Pink (4 g), og er en champagne pink farve, med en mini smule glimmer. Jeg har idag brugt den over hele mit øjenlåg, som en farve base.

Petticoat Pink Øjenskygge

Petticoat Pink Øjenskygge

Vi har en smuk lilla farve ved siden af eyelineren, kaldet Red Wine (1,7 g). Den er mere lilla i virkeligheden, end på billedet, og den er endu mørkere på øjenlåget, end i paletten. Helt klart en smuk lilla farve, med lilla glimmer, som jeg idag har brugt over øjenlåget, til at lave en skygge effekt over mit øjenlåg.

Red Wine Øjenskygge.

Red Wine Øjenskygge.

Ved siden af Red Wine, har vi Silver Slippers (1,7 g), som er en smuk sølv, med hvid glimmer. Idag har jeg brugt den til at færdiggøre mit look, ved at lægge en smule over min pupil, og ovenpå min anden øjenskygge, for give det en mere lys effekt.

Silver Slippers Øjenskygge.

Silver Slippers Øjenskygge.

Nu da i har set de 3 øjenskygger, vil jeg lige vise mit resultat.

CIMG0002CIMG0006

Jeg er selv tilfreds med resultatet, og er vild med det lidt smokey, sølv look de giver mig (jeg valgte ikke at tage mascara på, så farverne var mere tydelige).

Palettens blush, er i farven Berry Cream (4 g), og som navnet hentyder til, er det en smuk, mat, bærfarvet blush uden glimmer. På billedet ser den mere koral ud end den er i virkligheden, men den er bærfarvet.

Berry Cream Blush

Berry Cream Blush

Her er et billede af hvordan blushen ser ud på mine kinder (eller kind).

CIMG0005

 

Tilsidst har vi lipglosserne, og de hedder Champagne Kiss og Love Bite (begge farver er 1,1 g). Champagne Kiss, er en Champagne/Kobber/guld farve, der ikke er særlig pigmenteret på læberne, men giver et smukt gyldent skær. Love Bite er en mørkere rød farve, med et hint af kobber over sig, og den er også med en lille smule glimmer.

Den aller sidste ting jeg vil vise, er den lipgloss der fulgte med paletten. My Glossy Lips (14,2 g). Det er faktisk en ret stor lipgloss, i forhold til andre jeg ejer, der ikke indeholder nær så mange gram som denne. I beholderen, er det en smule pigmenteret, lidt mørke lilla/pink, men på læberne bliver det den mest skinnede lipgloss ever. Jeg ejer ikke en lipgloss, der er så skinnede som denne, og der er ikke engang glimmer i. Det ligner dine læber er lavet af glas. Jeg elsker den!

My Glossy Lips Lipgloss

My Glossy Lips Lipgloss

My Glossy Lips Lipgloss

My Glossy Lips Lipgloss

Godt gået Lauren Luke. Jeg skal nok få brugt denne palette en hel del.

I får lige det færdige look her til sidst.

Resultatet

Resultatet.

Håber du kunne lide oplægget, og vil følge med i hvad jeg tester næste gang!

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TheBalm Overshadows (The Sexpots)