Et glimt af situationen...

Bobbi Brown Metallic Eye Shadow Sage

(For English, click here)

Bobbi Brown Metallic Eye Shadow i farven Sage, indeholder 2,8 g. og kan købes på Magasin.dk for 190 kr.

Køb den her

Bobbi Brown Metallic Eye Shadow Sage

Bobbi Brown Metallic Eye Shadow Sage

“Denne superglitrende og farvemættede øjenskygge er let at påføre jævnt og lægger sig ikke i de små linjer. Resultatet er helt fortryllende øjne – et look, der holder” – I følge Magasin.dk

Det her er en urolig smuk farve, den er dog en smule svær at beskrive, men jeg giver det et forsøg.

Jeg vil lige starte med at forsvare mine rander under øjnene, og sige at det har været en laaaang dag.

Mine øjne, uden øjenskygge

Mine øjne, uden øjenskygge

Jeg ser Sage, som en metallisk grå/brun/grøn (se selv, der er flere undertoner i denne farve), men jeg ville sige at den er mest grå i det. Det er en fantastisk pigmenteret øjenskygge, som man ikke skal bruge særlig meget af, før dit øjenlåg er dækket ind. Dette er nok den mest holdbare øjenskygge jeg ejer. Den holder i super lang tid, og farven falmer ikke indenfor de første par timer. Dette er også en fantastisk farve for skyggerne over øjenlåget (altså som den effekt, der skal være mørkere en den på øjenlåget), i ved hvad jeg mener. Jeg vil vise et eksempel om lidt.

Her er eksemplet: Kan du se at der er en ekstra skygge ved mit venstre øje?

Her er eksemplet: Kan du se at der er en ekstra skygge ved mit venstre øje?

Jeg fik denne fantastisk øjenskygge, af min dejlige kusine, der havde gjort sig så umage, at hun havde medbragt et billede til Magasin, og spurgt om hjælp til den helt rigtige farve. De fandt så sammen frem til Bobbi Brown Sage. Jeg er super tilfreds med hendes valg, jeg har aldrig ejet en Bobbi Brown øjenskygge før, og jeg syntes også selv at den klæder mine øjne rigtig godt, hvad syntes du?

Begge øjne, med Bobbi Brown Sage øjenskygge

Begge øjne, med Bobbi Brown Sage øjenskygge

Håber du kunne lide min anmeldelse <3

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et glimt af situationen...