Roberto Cavalli Eau de Parfum For Women

Bloggertræf i Odense – Dagbogs Version.

(Jeg ved det, billedet er super grimt af mig, og jeg føler mig ultra fed, men det er der ikke så meget at gøre ved)

Idag har været en super hyggelig dag! Jeg har i en måneds tid, ventet spændt på d. 31/10. Hvorfor? Mit første bloggertræf selvfølgelig! Jeg har selvfølgelig tænkt en masse tanker, omkring hvem disse skønne bloggere nu kunne være, og hvordan de ville tage imod mig, da jeg vidste at nogle af dem kendte hinanden i forvejen. De har alle sammen været smadder søde, og jeg har nydt deres selskab.

Busserne kører ikke mere end en gang i timen hvor jeg bor, så jeg blev derfor nødt til at være på odense Banegård i rimelig god tid (en time før). Så jeg har stået alene ved Baresso og lignet en idiot, mens de andre bloggere begyndte at mødes i  et andet hjørne kun få meter fra mig. Nogle af de andre bloggere virkede lige så stille og generte som jeg selv var, så det føltes ikke som en usikker situation jeg havde placeret mig i. Det var først da vi kom hen på Jenses Bøfhus, at snakken gik ordentlig igang (for mit vedkommende, var det da vi gik rundt i butikkerne, men de andre fik tungerne på gled under frokosten). Efter frokosten, fik vi taget ovenstående billede, og fik udleveret goodiebags. De var super tunge de goodiebags, de var faktisk tungere end min taske, og det siger ikke så lidt. Jeg vil en eller anden dag, inden for nærmeste fremtid forklare dybere om goodiebagens indhold. Det var super hyggeligt at ose rundt i Magasin, Matas, Normal og Arnold Busck, før jeg skulle nå min bus hjem, for jeg skulle rydde op, og gøre klar til fødselsdag d. 01/11.

En god dag, med godt selskab. Hvis det bliver holdt igen næste år, så kom frisk! jeg har i hvert fald planer om at møde op igen.

 

 

Håber det var okay at jeg prøvede noget nyt, og blev lidt mere personlig idag, men ville så gerne dele denne oplevelse med jer 🙂

XO AnnaRose

AnnaRose
   

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roberto Cavalli Eau de Parfum For Women