LookFantastic.com 5 French Favorites Gift Bag - Reveal

Beauty Works 10 in 1 Miracle Spray

Køb den her

Jeg har indenfor den sidste uge, forelsket mig i Beauty Works 10 in 1 Miracle Spray.

Jeg modtog produktet i min August Lookfantastic BeautyBox (50 ml.)

Produktet koster normalt 124 kr. for 250 ml.

Før jeg begyndte at bruge dette produkt, var mit hår ret spaltet og statisk når jeg redte det. Det så ikke ligefrem smukt ud. Nu er mine naturlige krøller der stadig, efter det er blevet redt, det ser naturligt og mere sundt ud, og der er kun gået 1 uge! Man skal ikke bruge ret meget produkt til håret, kun 2-3 pump. Jeg bruger det når jeg vågner, og før jeg går i seng. Det eneste negative, er bare, at syntes det er dumt at kalde det en spray, når den ikke sprayer, men pumper produktet ud. Samlet set, er Jeg virkelig imponeret.

Jeg vil senere dele mine erfaringer omkring dette produkt igen, når jeg har fået det brugt noget mere.

Jeg køber helt sikkert dette produkt igen, når jeg løber tør (hvilket bliver om noget tid, da man ikke bruger et meget af gangen).

Det her er hvad Lookfantastic siger om produktet:

“Treat your hair to Beauty Works Ten-in-One Miracle Spray, a multi-tasking hair treatment that works to nourish, repair and protect your locks during heat styling.

Fortified with argan and macadamia, the innovative formula replenishes lost oils in the hair and helps to eliminate frizz, restore mirror-like shine and prevent split ends.

Enhancing your hair’s natural body, the conditioning 10-in-1 spray will leave your hair repaired, nourished and full of life. Perfect to use on hair extensions before styling to keep them looking their best. – K.N.

10 Benefits:
Eliminates frizz.
Restores shine.
Nourishes.
Replenishes oils.
Protects from heat.
Detangles.
Conditions.
Prevents split ends.
Enhances natural body.
Repairs dry, damaged hair.”

Beauty Works Ten-in-One Miracle Spray

Har du prøvet Beauty Works produkter?

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LookFantastic.com 5 French Favorites Gift Bag - Reveal